TILBUD

Specifikationer

Form:
Pilot
Passer til:
Voksen
Farve og mønster:
Sort
Mærke:
Ray-Ban
Materiale:
Acetat

Glasinformation

UV-beskyttelse
Ja, UV400

Bredde: 140 mm

Næsebro: 18 mm

Glasbredde: 54 mm

Glashøjde: 45 mm

Brillestang: 145 mm

140 mm
45 mm
18 mm
54 mm
145 mm

Beskrivelse

Ray-Ban Erika bygger videre på den berømte solbrille, som gjorde Ray-Ban brandet kendt, berømt og det foretrukne mærke i solbriller, når du vil være ekstra cool, stilfuld og virkelig hip: Ray-Ban’s AVIATOR. 

Brillens coolness blev verdenskendt på grund af filmen Top-Gun. Men allerede da, havde AVIATOR i mere end en menneskealder været kendt og noget nær en nødvendighed for alle piloter. Både militære og civile.

Ray-Ban Erika – nytænkt retro klassiker

Linjerne fra den oprindelige AVIATOR er nemme at få øje på i Ray-Ban Erika. Ja, faktisk er inspirationen til Acetat-stellet hentet direkte fra AVIATOR-brillens oprindelige plastikstel.

Det lidt kraftigere stel gør det muligt for flere at få det rigtige, cool udtryk. For den lidt mere runde formgivning gør, at Ray-Ban Erika også kan bruges af både dig med et firkantet og et hjerteformet ansigt. Her har den klassiske AVIATOR-brille altid taget sig bedst ud på trekantede eller ovale ansigter.

Brillens brune, graduerede glas gør den lige velegnet til udendørsaktiviteter, som til at læse en god bog ude i hængekøjen. Eller se noget klart, som du skal arbejde med helt tæt på.

TILBUD

Ray-Ban Erika

RB4171 622/8G 54

937 kr. 1.250 kr.

Sendes indenfor 1-5 arbejdsdage

Brug din enheds standardbrowser til at bruge denne funktion.

1. Tryk på "●●●" i hjørnet

2. Vælg at bruge standardbrowseren

Lad browseren bruge dit kamera til at fortsætte.

Ups! Der ser ud til at have været en fejl.