Ray-Ban Erika RB4171 622/8G 54

Sendes indenfor 1-5 arbejdsdage

Ray-Ban Erika bygger videre på den berømte solbrille, som gjorde Ray-Ban brandet kendt, berømt og det foretrukne mærke i solbriller, når du vil være ekstra cool, stilfuld og virkelig hip: Ray-Ban’s AVIATOR. 

Brillens coolness blev verdenskendt på grund af filmen Top-Gun. Men allerede da, havde AVIATOR i mere end en menneskealder været kendt og noget nær en nødvendighed for alle piloter. Både militære og civile.

Ray-Ban Erika – nytænkt retro klassiker

Linjerne fra den oprindelige AVIATOR er nemme at få øje på i Ray-Ban Erika. Ja, faktisk er inspirationen til Acetat-stellet hentet direkte fra AVIATOR-brillens oprindelige plastikstel.

Det lidt kraftigere stel gør det muligt for flere at få det rigtige, cool udtryk. For den lidt mere runde formgivning gør, at Ray-Ban Erika også kan bruges af både dig med et firkantet og et hjerteformet ansigt. Her har den klassiske AVIATOR-brille altid taget sig bedst ud på trekantede eller ovale ansigter.

Brillens brune, graduerede glas gør den lige velegnet til udendørsaktiviteter, som til at læse en god bog ude i hængekøjen. Eller se noget klart, som du skal arbejde med helt tæt på.

Specifikationer


Brilleinformation

Form
Pilot
Passer til
Voksen
Farve og mønster
Sort
Mærke
Ray-Ban
Materiale
Acetat
140 mm
45 mm
18 mm
54 mm
145 mm

Glasinformation

UV-beskyttelse
Ja, UV400