Undgå det usunde, blå lys med blue light filter


Blåt lys fra computer-, mobil- og tv-skærme, samt fra bestemte typer LED-pærer, får din hjerne til at tro, at det er midt om dagen, selv om du er ved at skulle i seng. Hvis du har brugt computer, mobil eller set tv meget af dagen og fortsætter med at gøre det, efter det er blevet mørkt, ender du med at få problemer med at sove. 
Med det det innovative blue light filter i dine brilleglas bliver det blå farvespektrum fjernet, så dine øjne får sundere vilkår, og din hjerne ikke tror, det er midt om dagen. Bestil i dag, og få en bedre nattesøvn.

Briller, der kan give bedre nattesøvn

Med et såkaldt ”blue light filter”, kan du få specialdesignede brilleglas, der filtrerer dele af det usunde, blå lys fra. Brillerne er gode til arbejde foran en skærm, da de holder dine øjne fri for størstedelen af det usunde, blå lys, samtidig med at de bibeholder et godt farvesyn. 

Men glassene fjerner også dele af det blå lys, der er i mange LED-pærer. Du kan kende LED-pærerne på den kolde og klare farve. Flere og flere bruger pærerne i hjemmets lamper, da de giver et mere klart og farveneutralt lys – f.eks. i køkkenet eller andre steder, hvor det er vigtigt, at du kan se godt. 

Med et par “blue light filter”-glas kan du derfor bevæge dig rundt på både kontoret og i dit eget hjem og få det maksimale ud af både syn, farver og belysning - samtidig med at dine øjne er godt beskyttet. Og vigtigst af alt: At du kan falde i søvn om aftenen.

Reducerer også irriterede øjne og aldersrelaterede øjensygdomme

Ud over at det blå lys kan ødelægge din døgnrytme, irriterer høje koncentrationer af blåt lys i konstante mængder også dine øjne unødigt. Så bliver du hurtigt træt af at se på din computerskærm, kan et par blå lys briller lindre eller helt fjerne irritationen.

Samtidig mistænkes det blå lys for at fremme aldersrelaterede sygdomme som grå stær og andre former for øjenlidelser. Derfor kan du også reducere risikoen for dette med et par briller, som filtrerer det blå lys fra.

Køb blue light filter hos Profil Optik

Vil du have lettere ved at sove om natten, undgå irriterede øjne af skærmarbejde og reducere risikoen for aldersrelaterede øjensygdomme som følge af brugen af skærme, er de specialdesignede briller med blue light filter en god investering. 

De kan fås både som skærmbriller med styrke og som helt almindelige briller. Besøg din lokale Profil Optik-butik i dag, og bliv vejledt til at finde den bedste løsning af vores fagkompetente og venlige optikere.

  1. Book Synsprøve

Book Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores synstests og synsprøver.

Bestil tid
  1. Readers Blue Block

Readers Blue Block


Beskytter øjnene mod det usunde blå lys fra skærmen

Readers Blue Block er designet specielt til brug foran digitale skærme såsom mobiltelefoner, computere og tablets, som alle udsender blåt lys.

LÆS MERE OG KØB HER