Populære søgninger
kvinde med åbent og lukket øje

Natlinser korrigerer nærsynethed

De populære laseroperationer er kendt for at kunne korrigere nærsynethed, så du undgår brug af briller eller linser. Hvad mange ikke er klar over er, at der også findes linser, der kan afhjælpe dit behov for synskorrektion - uden invasive indgreb i øjet. De linser hedder natlinser. Du tager linserne på om aftenen, inden du skal sove, og så sover du med dem i hele natten. Om morgenen kan du se normalt i 16-48 timer, fordi linserne omformer din hornhinde en lille smule. Så drømmer du om at kunne se ordentligt uden at skulle bruge hverken briller eller linser? Og har du ikke lyst til at få en laseroperation i øjnene? Så er natlinser en nem og smart løsning for dig og endda til en overkommelig pris.

Hvad er natlinser?

Natlinser er en formstabil linse, der korrigerer din nærsynethed, mens du sover. Natlinser bruges blandt andet af piloter, der ikke må være afhængige af briller og linser, når de flyver. Natlinser er en gennemtestet teknik, der har været kendt i USA de seneste 20 år.

Hvordan fungerer natlinser?

Natlinser har et specielt design, der udnytter hornhindens elasticitet. Mens du sover omformer natlinserne de yderste lag af hornhinden, så den bliver en smule mere flad, og dermed kan øjet igen fokusere optimalt.

Hvem kan bruge natlinser?

Natlinser kan bruges af alle med mild til moderat nærsynethed og bygningsfejl - herunder både børn og voksne. Hos børn viser studier endda, at linserne kan være med til at bremse udviklingen af deres nærsynethed.  

Natlinser forudsætter sunde øjne, og Profil Optiks kontaktlinsespecialist vil altid som det første undersøge, om dine øjne er egnede til natlinser.

Vil du gerne kunne se ordentligt uden briller, er det derfor oplagt for dig at overveje natlinser. Det er en smart og billig måde for dig at få et godt syn igen – helt uden at skulle gå med briller eller kontaktlinser om dagen! 

Alternativ til laser-operation

Natlinserne gør i princippet det samme ved øjet som de velkendte laseroperationer. Mens du sover, former natlinsen øjets bløde hornhinde. Hornhinden bliver en smule fladere, og du kan igen fokusere skarpt og klart. Allerede efter første nat oplever du en tydelig forbedring af dit syn, og efter 3-12 nætter opnår du den fuldstændige virkning af linserne.

Tilpasses kun af specialister

Det kræver specialistuddannelse og særligt udstyr at tilpasse de avancerede linser til hvert enkelt øje, og derfor er det kun udvalgte Profil Optik butikker, der tilbyder natlinser. Hos Profil Optik kan du lige nu få tilpasset natlinser i disse butikker:

Profil Optik Give Profil Optik Vejle

Profil Optik Vejen Profil Optik Viborg

Profil Optik Struer Profil Optik Nykøbing F

Profil Optik Skjern Bredgade Profil Optik København Ø

Profil Optik Næstved Profil Optik Brønshøj

Profil Optik Randers Profil Optik Esbjerg Specialoptik

                                            Profil Optik Skjern Østergade                                      

De fleste nærsynede kan benytte natlinser

Metoden er så avanceret, at cirka 75 % af alle nærsynede kan få fuld glæde af natlinser og nyde et klart og skarpt syn. 
Effekten af natlinserne holder i minimum 16 timer – nogle gange helt op til 48 timer. Jo lavere styrke, jo længere effekt. Hvis du af den ene eller anden grund stopper med at anvende natlinserne, så aftager effekten igen i løbet af få dage.

kvinde tager synstest

Book en synsprøve

Synsforandringer kommer ofte snigende. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

to personer ser på briller

Find vores butikker nær dig

Søg efter en butik, eller brug din nuværende placering til at se butikker i nærheden af ​​dig.