Populære søgninger
far og datter leger

Køb briller online

Vil du købe dine briller online? Kom i gang med det samme, eller læs mere om, hvordan det fungerer.

Betala ingenting idag

120 dages uheldsgaranti

Byt ut en produkt varje år

30 dages returret

KØB BRILLER ONLINE 

Så let er det at bestille briller online:

1. Vælg brillestel

Vi har et stort udvalg af modeller, farver og former.

2. Vælg styrke

Dine nye briller er kun få klik væk. Hvis du har en brillerecept, kan du nemlig nemt købe briller her. Du udfylder bare bestillingen med den styrke, der allerede står på brillerecepten.

3. Er din brillerecept for gammel?

Hvis din brillerecept er mere end et år gammel, skal du først bestille tid til en synsundersøgelse, inden du kan købe briller online. Synet ændrer sig regelmæssigt, og derfor kan der nemt komme synsfejl snigende, uden du selv opdager det. Du kan nemlig nemt vænne dig til et dårligere syn.

4.  Vælg glas

Baseret på din styrke anbefaler vi, hvilket glas du har brug for. Vores standardglas er af høj kvalitet og gode til dig med lavere styrke. De er dog lidt tykkere end premiumglas.

Vores premiumglas er gode til dig med lidt højere styrke. Her får du et slidstærkt og tyndt glas med 100 procent UV-beskyttelse og et højere brydningsindeks. 
Læs mere: Her er de briller du kan købe online

5. Tilføj beskyttelse mod blåt lys

Sidder du meget foran skærmen? Så kan det være en god ide med beskyttelse mod skærmens usunde blå lys. Vores blålysfilter reflekterer dele af det blå lys til fordel for din øjensundhed og komfort foran skærmen.
Læs mere: Sådan beskytter du dine øjne mod blåt lys

Nu er dine briller klar, og du kan gå videre til kassen

 

KØB BRILLER ONLINE

mand og kvinde med briller

Dette er inkluderet, når du køber briller online:

• 120 dages uheldsgaranti*
• 30 dages returret
• 50% på brille nr. 2**
• Gratis justering og tilpasning i et år*

*håndteres af nærmeste Profil Optik butik – husk kvittering. **fratrækkes automatisk i systemet når 1. brille er lagt i kurven.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM KØB AF BRILLER ONLINE

Kan jeg bestille briller med flerstyrke online?

Vi tilbyder ikke flerstyrkebriller online. Flerstyrkeglas er mere avancerede end enkeltstyrkeglas og skal tilpasses af en optiker, så du får den rigtige synskorrektion. 

Vi skal sikre, at du får en optimal synsoplevelse, og derfor har du i øjeblikket ikke muligheden for at bestille progressive briller online. Book i stedet tid til en synsundersøgelse, så hjælper vi dig i din lokale Profil Optik.

Kan jeg bestille skærmbriller online?

Skærmbriller er normalt lavet med flerstyrkeglas, som er mere avancerede end enkeltstyrkeglas. Skærmbriller skal derfor tilpasses af en optiker, så du får den rigtige synskorrektion. Vi vil nemlig altid sørge for, at du får en optimal synsoplevelse. Book en synsundersøgelse her, så hjælper vi dig i din lokale Profil Optik.
Læs mere: Skærmbriller - de bedste arbejdsforhold for dine øjne

Kan jeg bestille de samme stel online som i butikken?

Vi tilbyder et stort udvalg af brillestel i mange farver og former online. Finder du et stel, som vi ikke sælger online, er du velkommen til at komme ind i den nærmeste butik, så butikspersonalet kan hjælpe dig med at bestille præcis det stel, du ønsker, med din unikke styrke.

Kan jeg selv vælge mine glas, når jeg køber briller online?

Når du køber briller online, kan du vælge mellem to typer glas til dit stel: Standard og Premium. 

Hvis du har brug for en højere styrke, er det bedst at vælge vores tyndere premiumglas, der er lavet af de mest moderne materialer. Ved en lavere styrke – mellem +2 og -2 - anbefaler vi standardglas. Som kunde har du dog altid mulighed for at vælge premiumglas – uanset styrke – for at få den bedste synsoplevelse.

Hvor lang tid tager det, før jeg får mine briller hjem?

Brillerne fra Profil Optik er unikke og lavet på bestilling. Det betyder, at glassene produceres til din styrke og tilpasses til dit valg af brillestel. Vores briller er et håndværk – ganske enkelt! Det kan derfor tage mellem 7 og 14 dage, før du får brillerne sendt hjem til dig. Det er lige så længe, som det tager, når du bestiller briller i en butik.

Hvad skal jeg gøre, hvis brillerne ikke sidder godt?

Hvis brillerne, du bestilte online, ikke passer, så er du velkommen til at komme ind i en af vores butikker, hvor personalet står klar til at hjælpe dig med at justere dem.

Hvad er betalingsmulighederne?

Du kan betale med kreditkort eller via faktura.

Kan jeg fortryde at få brillerne?

Du har 30 dages returret hos Profil Optik. Husk at bruge retursedlen i pakken.

Hvad sker der, hvis de går i stykker?

Dine briller er dækket af en 120-dages uheldsgaranti. Alle sager håndteres i butik. Husk at medbringe en kvittering, ellers kan vi ikke hjælpe dig.

mor og datter med briller

Briller til børn online

Børns øjne er ekstra følsomme og ekstra vigtige. Derfor sælger vi ikke briller til børn online, men byder i stedet dig og dit barn velkommen i en af vores mange butikker, så I kan være sikre på at få den rigtige brille med hjem. Book en tid til dit barn nu. Er barnet under 10, skal I først besøge en øjenlæge.