Filtre

Oakley Holbrook


Selvom Oakley Holbrook først så dagens lys i 2010, så har solbrillerne allerede skrevet historie. De sporty modeller er nemlig hurtigt blevet Oakleys mest succesrige og populære påfund siden firmaets opstart i 1975. Her har de rektangulære stel, den retro nøglehuls næsebro og de karakteristiske glas skrevet sig ind i historien som et sportstilbehør, der på et kort sekund er blevet til elsket allemandseje verden over. 

Vil du selv opleve, hvad alt postyret handler om? Så tag et kig på de forskellige Oakley Holbrook modeller her på siden.

 1. Oakley Holbrook Prizm Black Polarized OO9102-D655
  Oakley Holbrook
  Prizm Black Polarized OO9102-D655
  kr. 1.349 kr. 1.799
  TILBUD
  Online only
 2. Oakley Holbrook Prizm Black Polarized OO9102-O255
  Oakley Holbrook
  Prizm Black Polarized OO9102-O255
  kr. 1.350 kr. 1.800
  TILBUD
  Online only
 3. Oakley Holbrook Prizm Grey OO9102-E855
  Oakley Holbrook
  Prizm Grey OO9102-E855
  kr. 975 kr. 1.300
  TILBUD
  Online only
 4. Oakley Holbrook Prizm Jade Iridium OO9102-E455
  Oakley Holbrook
  Prizm Jade Iridium OO9102-E455
  kr. 1.050 kr. 1.400
  TILBUD
  Online only
 5. Oakley Holbrook Prizm Ruby Polarized OO9102-F155
  Oakley Holbrook
  Prizm Ruby Polarized OO9102-F155
  kr. 1.349 kr. 1.799
  TILBUD
  Online only
 6. Oakley Holbrook Prizm Sapphire Polarized OO9102-F0
  Oakley Holbrook
  Prizm Sapphire Polarized OO9102-F0
  kr. 1.350 kr. 1.800
  TILBUD
  Online only
 7. Oakley Holbrook Prizm Tungsten Polarized OO9102-D755
  Oakley Holbrook
  Prizm Tungsten Polarized OO9102-D755
  kr. 1.349 kr. 1.799
  TILBUD
  Online only
 8. Oakley Holbrook MotoGP Collection Prizm 24k Polarized OO9102-O355
  Oakley Holbrook MotoGP Collection
  Prizm 24k Polarized OO9102-O355
  kr. 1.500 kr. 2.000
  TILBUD
  Online only
 9. Oakley Holbrook XS Prizm Grey OJ9007-0953
  Oakley Holbrook XS
  Prizm Grey OJ9007-0953
  kr. 787 kr. 1.050
  TILBUD
  Young Online only

En historisk start for Oakley Holbrook

Oakley startede i 1975, da ejeren, Jim Jannard, solgte 'The Oakley Grip' fra bagagerummet på sin bil ved diverse motocross-begivenheder i USA. Dengang var der højst sandsynligt ingen, der havde forestillet sig, at enmandsfirmaet skulle blive et af fremtidens største sports- og solbrillebrands. Men historien har vist, at med den rigtige portion kendskab til branchen og et passioneret team bag sig, får man den helt rigtige indgangsvinkel. Og sådan startede det også med Oakley Holbrook.

Oakley Holbrook har siden begyndelsen været præget af historie. Navnet stammer først og fremmest fra en lille by i Arizona, der ligger på den historiske Route 66. Det historiske udgangspunkt er sidenhen fortsat ved at sports- og solbrillerne har været nogle af Oakleys mest succesrige modeller. Siden den første Oakley Holbrook brille blev lanceret i 2010 har modellerne nemlig solgt som varmt brød, hvilket har gjort Holbrook til Oakleys mest populære livsstilsbrille nogensinde. 

En brillerende teknologi

Oakley er kendt for gennemgående sporty designs, det innovative materiale Unobtainium® og det kendte O Matter®-stel. Men alt dette er firmaet ikke kommet sovende til. De teknologiske funktioner er nemlig udviklet med omfattende input fra verdenskendte sportsatleter og ikke mindst testprøvninger i virkelighedens og hverdgaens terræner. 

Dette designmæssige og funktionelle udgangspunkt har Oakley Holbrook bibeholdt i alle deres modeller. Derfor er du altid garanteret en gennemarbejdet teknologi og brugbare egenskaber, når du bærer en Oakley Holbrook-brille. Det er din garanti for, at et Oakley Holbrook-design altid kan holde distancen, når det gælder brugervenlighed og funktionalitet. 

Et tidløst design

Holbrook er, som sagt, en af Oakleys mest solgte solbrillemodeller – og det er med god grund. Det tidløse design er nemlig klædeligt for enhver, mens den moderne Oakley teknologi også er brugbar for enhver. Alle Holbrooks designs udspringer fra 40erne og 50ernes amerikanske skærmhelte, hvor steldesignet bliver fremhævet af metalnitter og de genkendelige Oakley-ikoner. Holbrooks design er derved perfekt til sports- og solbrillebæreren, der er på udkig efter lige dele funktionalitet og elegance.

Holbrook er altid bygget på den samme, klassiske Wayfarer-form, der med sit rektangulære stel, retro nøglehuls næsebro og karakteristiske glas skaber en klar identifikation med sportens verden. Og hvis du er en af de mange, som er tosset med det gennemgående retro-aspekt, så er det den Amerikanske snowboard-stjerne, Shaun White, du skal takke for input. 

Retro tendenser i moderne teknologi

Selvom Holbrook har et gennemgående retro-udtryk, så kan du være sikker på, at alle modellerne er fyldt med moderne Oakley-teknologi, der passer til den senmoderne livsstil. Her finder du nytænkende glas – ved hjælp af PRIZM-teknologien og HDPolarized® – der bidrager til et klarere syn i sportslige og udendørs henseender. Glassene findes i et utal af farver, hvilket giver dig kontrollen i ethvert miljø, da du får maksimeret kontraster og forbedret synligheden.

Alle glas og linser fra Oakley Holbrook er af Plutonite®-materiale, hvilket sikrer dig 100 procent UV, UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse. Samtidig har Oakley krydset diverse teknologier, for at stoppe lysforvrængninger og styrke dit syn i overbelyste situationer.

Oplev Unobtainium® og O Matter®

Det meste af fortjenesten omkring Holbrooks succes ligger i brandets eget patenterede materiale, Unobtainium® og stellet, O Matter™.  De to materialer sørger eksempelvis for, at alle Holbrooks modeller sidder stabilt på næsten og bag ørene – lige meget hvad du foretager dig.

Unobtainium® er en uundgåelig Oakley-funktion, som du finder på brillernes greb og -næsebeskyttelse og er med til at gøre stængerne og næsebroen mere klæbende, i takt med at du eller omgivelserne bliver varmere eller fugtigere. På den måde er Unobtainium® et selv-aktiverende materiale, der tilpasser sig dig og din krop. Det gør blandt andet, at dine Oakley Holbrook altid bliver på den samme plads over næsen under al slags sport.

O Matter™ er stel-materiale, som Oakley har udviklet til at passe ind i almindelig samt ekstreme sports- og vejrforhold. Materialet består af nylon, hvilket gør stellet 25 procent lettere og dobbelt så stærkt som de stel, vi tidligere har været vant til. Samtidig gør materialet Holbrook-brillerne yderst holdbare og fleksible, så de blandt andet kan forme sig efter det enkelte ansigt, der bærer dem, og være modstandsdygtige over for vejr, vind og slag. 

Bliv bedre med Profil Optik Sport

Oakley Holbrook har et væld af funktionelle tilføjelser, som du ikke finder andre steder. Det unikke Unobtainium®-materiale og det holdbare O Matter™-stel giver dig et mere bekymringsfrit udgangspunkt og fundament, så du blot skal koncentrere dig om golfbolden, tennisbanen eller det sportsmiljø, som du befinder dig i.

Hvis du har spørgsmål til de mange funktioner – for eksempel i henhold til dine egne behov – så kan du altid besøge Profil Optik Sport. Vi er Danmarks førende specialister i sportsbriller, og derfor finder du også markedets største udvalg af sportsbriller hos os. Kig forbi en af vores 12 butikker, hvor du kan få sportslig vejledning og et lidt større brillesortiment til sportsgrene.