TILBUD

Specifikationer

Form:
Wayfarer
Passer til:
Voksen
Farve og mønster:
Sort
Mærke:
Ray-Ban
Materiale:
Acetat

Glasinformation

UV-beskyttelse
Ja, UV400

Bredde: 143 mm

Næsebro: 18 mm

Glasbredde: 55 mm

Glashøjde: 40 mm

Brillestang: 145 mm

143 mm
40 mm
18 mm
55 mm
145 mm

Beskrivelse

Ray-Ban Wayfarer er en ikonisk topsælger

Ray-Ban Wayfarer er en ikonisk solbrille som første gang så dagens lys i 1956. Wayfarer er en af de mest populære modeller fra Ray-Ban, og det karakteristiske look, er let at genkende. Bestil dine Ray-Ban Wayfarer solbriller i dag, og få et trendy look.

Trenden omkring Ray-Ban Wayfarer har altid været stor, og film som Blues Brothers og Risky Business med Tom Cruise, har sat yderligere skub i populariteten. Det er dog ikke kun i filmens verden, at denne model er populær. Sangere og musikere som Michael Jackson, George Michael, Madonna og flere andre har også båret Wayfarer med stil.

Ray-Ban New Wayfarer beskytter med stil

Den oprindelige Wayfarer er her lanceret i en opdateret udgave. Ray-Ban New Wayfarer har samme design, som vi kender fra tidligere, men brillen har fået en smallere ramme og større glas. 

Den nye ramme giver en blødere form på glasset, hvilket sikrer en perfekt pasform. Ray-Ban New Wayfarer er en unisex model, der kan bæres af både mænd og kvinder. 

Du får en fremragende beskyttelse mod solen, og glassene giver 100 % UV-beskyttelse. Brillerne giver et godt udsyn og sikrer, at du får alle detaljer med.

Ægte evergreen

Ray-Ban solbriller er kendt for et tidløst design og en enestående kvalitet. De to ting i kombination gør, at du kan bruge dine solbriller i årevis og stadig have en trendy solbrille med stil. 

New Wayfarer kan bæres overalt og kan sagtens kombineres med sport, bilkørsel eller en søndagstur i parken.

Hvis du vil have et par solbriller med et klassisk look, er Ray-Ban Wayfarer lige noget for dig. I denne nye udgave, får du kvalitet og opdateret teknologi for alle pengene. Du sikrer dig et par ægte evergreens solbriller, der oser af fræk personlighed og elegance.

Hos Profil Optik gør vi alt for, at du skal finde de rigtige Wayfarer solbriller til den bedste pris. Derfor tilbyder vi 14 dages prisgaranti og 30 dages ombytningsret.

TILBUD

Ray-Ban New Wayfarer

RB2132 901L 55

937 kr. 1.250 kr.

Sendes indenfor 1-5 arbejdsdage

Brug din enheds standardbrowser til at bruge denne funktion.

1. Tryk på "●●●" i hjørnet

2. Vælg at bruge standardbrowseren

Lad browseren bruge dit kamera til at fortsætte.

Ups! Der ser ud til at have været en fejl.