Specifikationer

Form:
Runde
Passer til:
Voksen
Farve og mønster:
Sort
Mærke:
Ray-Ban
Materiale:
Acetat

Glasinformation

UV-beskyttelse
Ja, UV400

Bredde: 144 mm

Næsebro: 21 mm

Glasbredde: 51 mm

Glashøjde: 44 mm

Brillestang: 145 mm

144 mm
44 mm
21 mm
51 mm
145 mm

Beskrivelse

Ray-Ban Clubmaster – optimèr din stil

Ray-Ban Clubmaster solbriller er den perfekte luksus-accessorie, der vil supplere dit tøjvalg med stil. Brillernes runde form giver et retro-agtigt look, der understreger denne klassikers elegante udtryk. Clubmaster er en ikonisk og meget populær solbrille fra Ray-Ban. Modellen er unisex, og kan bæres af både mænd og kvinder. Familiens yngste skal ikke snydes for lækre solbriller, og derfor findes der tillige en særlig junior udgave. Bestil Ray-Ban Clubmaster til hele familien.

I forhold til størrelsen på brillen, har Clubmaster en perfekt pasform og er behagelig at bære. Den høje komfort og glassenes gode farvegengivelse bevirker, at du næsten glemmer, du har dem på.

Perfekt beskyttelse til dine øjne

Ray-Ban er et af de helt store ikoner inden for solbriller, og brandet er særdeles populært i alle aldersgrupper. Disse kvalitetsbriller er eftertragtede verden over, og der findes modeller for enhver smag.

Ray-Ban Clubmaster giver 100 % beskyttelse mod UV-stråler. Det betyder, at dine øjne er effektivt beskyttet, og selv efter en hel dag i solen, er dine øjne afslappede og friske. 

Glassene er fremstillet i kvalitetsmateriale med en ekstrem slidstærk overflade, der beskytter mod ridser. For at yde ekstra beskyttelse medfølger der en blød pudseklud og et hårdt etui, hvor du kan opbevare brillerne, når du ikke bruger dem.

Vælg det klassiske look

Clubmaster er inspireret af 1950’ernes brille-stil, og det klassiske look giver bæreren et intellektuelt udseende. På trods af retro-looket har Ray-Ban Clubmaster et tidløst design, som altid vil udtrykke klasse og god stil.

Når du vælger Clubmaster fra Ray-Ban får du en kvalitetsbrille, der med sit unikke design sikrer dig en moderigtig solbrille i mange år frem. Her får du en ægte klassiker, der får dig til at se elegant og stilfuld ud.

Ray-Ban Clubmaster

RB3016 W0365 51

1.400 kr.

Sendes indenfor 1-5 arbejdsdage

Brug din enheds standardbrowser til at bruge denne funktion.

1. Tryk på "●●●" i hjørnet

2. Vælg at bruge standardbrowseren

Lad browseren bruge dit kamera til at fortsætte.

Ups! Der ser ud til at have været en fejl.