M

Specifikationer

Form:
Pilot
Passer til:
Voksen
Farve og mønster:
Grøn, Guld
Størrelse:
M
Mærke:
Ray-Ban
Materiale:
Metal

Glasinformation

UV-beskyttelse
Ja, UV400

Bredde: 142 mm

Næsebro: 14 mm

Glasbredde: 58 mm

Glashøjde: 48 mm

Brillestang: 135 mm

142 mm
48 mm
14 mm
58 mm
135 mm

Beskrivelse

Ray-Ban Aviator: Den klassiske pilotbrille

Ray-Ban Aviator er den klassiske pilotbrille som alle kender, og som blev udødeliggjort af Tom Cruise i Top Gun. Faktisk er Ray-Ban Aviator solbriller oprindeligt udviklet specielt til piloter, med det formål at beskytte piloternes øjne mod solens skadelige stråler. Bestil i dag, og få 100 % UV-beskyttelse, mens du stadig bevarer et klart udsyn.

Modellen blev lanceret i 1937, og den blev hurtig meget populær – også uden for pilotkredse. Sammen med Wayfarer er Aviator de absolut mest sælgende Ray-Ban modeller nogensinde.

Denne trendy klassiker kan bruges overalt. Du får et supergodt udsyn, hvad enten du kører bil, cykler eller hygger dig til havefesten.

En moderigtig model, der passer alle

Aviator er en unisex model, der kan bæres af både mænd og kvinder. Modellens tidløse design gør den evig populær og ved at købe Ray-Ban Aviator sikrer du et stilfuldt look fremover.

Moderne Ray-Ban Aviator kan leveres i flere størrelser, hvilket gør det muligt at finde en brille, der passer perfekt. Glassene findes i forskellige farver, og derved får du mulighed for at sætte dit personlige præg på dine Aviator solbriller.

De unikke glas giver en overlegen beskyttelse mod sollyset. Det betyder, at du kan være ude i lang tid, uden du skal bekymre dig om dine øjne.

Vælg det klassiske look

Når du vælger Ray-Ban Aviator solbriller får du en brille med et klassisk look. Her er virkelig tale om en kvalitetsbrille, der med sit evigtunge design sikrer dig en moderigtig solbrille i mange år.

Aviator solbriller er det sikre valg, der beskytter dine øjne med stil. Brillerne vejer meget lidt og er komfortable at have på. Her får du et par ægte klassiske solbriller, der får dig til at fremstå selvsikker og elegant.

Hos Profil Optik tilbyder vi også 30 dages ombytningsret og 14 dages prisgaranti ved køb af solbriller med styrke. På den måde gør vi det nemmere for dig at finde de helt rigtige solbriller. 

M

Ray-Ban Aviator

RB3025 L0205 58

1.400 kr.

Sendes indenfor 1-5 arbejdsdage

Brug din enheds standardbrowser til at bruge denne funktion.

1. Tryk på "●●●" i hjørnet

2. Vælg at bruge standardbrowseren

Lad browseren bruge dit kamera til at fortsætte.

Ups! Der ser ud til at have været en fejl.