Lifestyle abonnement


Fast lav pris pr. måned uanset om du vælger* 1, 2 eller 10 par.

Er du, som vi, fuldstændig vild med briller? Så er vores Lifestyle Abonnement uden tvivl starten på din nye garderobe af briller. Vi tilbyder brilleelskere frit valg på alle hylder på meget favorable vilkår, når vi selv skal sige det.

En brille til kontoret, en brille til byturen, en brille til fritid, en solbrille til ferie, en sportsbrille til golf, osv. Der er altid plads til et par mere.

Som sagt har du frit valg på alle hylder og betaler kun 199 kr. pr. måned ved enkeltstyrke  – uanset om du har 1, 2 , 8 eller 12 par i abonnementet. Og finder du efter et par måneder ud af, at du også har brug for en brille, der passer til dit nyeste outfit, så fortsætter du med at betale 199 kr. pr. måned for dem alle. Det nye par indgår så at sige bare i den månedlige abonnementspris. Nemmere bliver det vist ikke.

For hver brille du vælger, betaler du 25 % af den komplette brilles pris. Du får altså 75 % rabat på den komplette brille. Herefter fortsætter du med at betale 199 kr. pr. måned - uanset antallet af briller - hvis du bruger enkeltstyrkeglas. Hvis du bruger flerstyrkeglas, så betaler du 349 kr. pr. måned - uanset antallet af briller.

*Bindingsperioden er 6 mdr. For hver ny brille får du 75% rabat på den komplette brilles pris. Lifestyle Abonnement kan ikke kombineres med kampagnerabatter eller organiserede rabatter. 

Når du tegner et Lifestyle Abonnement, får du samtidig en række helt unikke garantier:

  • 90 dages ombytningsret
  • 1 års uheldsgaranti
  • 1 års styrkegaranti
  • En gratis brille til egne børn under 10 år – fra Essentialserien
  • Gratis plejemidler til brillerne (mængde svarende til normal brug)
  • Gratis udskiftning af sliddele på alle briller – i hele brillens levetid

Se abonnementsvilkår her

Læg dertil at vi forhandler stel og solbriller i lækkert design og af høj kvalitet, samt at vi forhandler glas fra verdens førende glasproducenter. Der er vist ikke så meget at betænke sig på. Du kan jo starte med at gå på opdagelse her på hjemmesiden, hvor du kan se et udpluk af vores meget store udvalg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Profil Optik.

Se et udpluk af vores briller
Se et udpluk af vores solbriller
Se et udpluk af vores sportsbriller