Specifikationer

Holdbarhed efter åbning:
2 måneder

Beskrivelse

Daglig brug af EVER CLEAN® PLUS holder linserne helt rene og giver følelsen af at man bærer nye linser hver dag. Med dette nye produkt kan linser bruges længere og mere komfortabelt. EVER CLEAN® PLUS er den effektive løsning for de kontaktlinsebrugere som ønsker maksimal komfort og den bedste sikkerhedsstandard for deres øjne.

EVER CLEAN® PLUS er et system der rengører, desinficerer og fulstændigt eliminerer proteiner. Det er designet til alle typer kontaktlinser. Der er ikke brugt konserveringsmidler og man behøver ikke at gnubbe linserne. 

EVER CLEAN® PLUS systemets tabletter er designet ved brug af SELF ACTION™ formelen, der giver usædvanligt gode resultater med hensyn til at rengøre linserne og holde dem i perfekt stand. Rengøringen er så grundig at proteiner bliver fjernet helt, og det er ikke længere nødvendigt at rengøre med enzymtabletter. 

EVER CLEAN® PLUS kan håndtere selv de kontaktlinser der er mest vanskelige at rengøre, som f.eks. kontaktlinser af silikone. 
EVER CLEAN® PLUS tabletten er en hvid/grøn tablet. Tabletten indeholder et enzymrensende stof samt en rensende “sæbe”. Den grønne del af tabletten indeholder foruden catalase også chlorophyl og riboflavin som er naturlige stoffer. Væsken vil i løbet af fasen få en grønlig farve, brugeren kan hermed være sikker på at tabletten er tilsat væsken og derfor neutraliseret. 

Everclean Plus

Linsevæske 225 ml + 30 tabletter

183 kr.

Varen er desværre udsolgt, men vil snart være tilgængelig igen.

Brug din enheds standardbrowser til at bruge denne funktion.

1. Tryk på "●●●" i hjørnet

2. Vælg at bruge standardbrowseren

Lad browseren bruge dit kamera til at fortsætte.

Ups! Der ser ud til at have været en fejl.