Populære søgninger
mand spiller computer

Derfor beskytter Caps øjnene i Counter Strike

Joachim ”capS” Folsing satser på at blive professionel Counter Strike-spiller og sidder temmelig mange timer foran skærmen hver dag.

Joachim fortæller, at han sidder så meget ved computeren at han ikke tænker over, om han føler sig træt eller får ondt i hovedet. Nu bruger han et par briller med glas specielt fremstillet til E-sport. Han synes skærmen ser mere klar og tydelig ud.

-Der går ikke en dag hvor jeg ikke har mine briller med EyeZen glas på ved computeren. Og ikke bare der, men også når jeg ser TV, siger Joachim ”capS”. 

-JEG BEGYNDTE AT SPILLE computerspil da jeg var 10 -11 år gammel og gik på internetcafé efter skole hver dag for at spille, fordi vi havde dårligt internet derhjemme, fortæller han. Joachim blev hurtigt dygtig til at spille og vandt blandt andet en lokal turnering. Nu spiller han CS-versionen Global Offensive på et hold med spillere fra flere forskellige lande og møder andre hold i kampe online. -Jeg ser det her som et arbejde og det tager meget af min tid. Jeg kan uden problemer sidde ved computeren i otte timer om dagen. Mine briller hjælper mig med at bevare fokus når jeg spiller og gør, at jeg ikke bliver så tung i hovedet.

HVILKE OVERVEJELSER skal man så gøre sig, når man spiller så meget og skal købe briller? Første skridt er at få taget en synstest og få talt med optikeren om, hvilke behov glassene skal dække. Du kan spørge din optiker om, hvilke glas der findes og hvad der hjælper når man spiller computerspil. Der findes glas i forskellige prisklasser og kvaliteter. Sørg for at vælge glas, der bortfiltrerer de usunde stråler fra blåt lys og hjælper øjet med at fokusere.

kvinde tager synstest

Book en synsprøve

Synsforandringer kommer ofte snigende. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

to personer ser på briller

Find vores butikker nær dig

Søg efter en butik, eller brug din nuværende placering til at se butikker i nærheden af ​​dig.