1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

Profil Optiks arbejde og ansvar for miljøet omfatter flere vigtige områder, og vi tager hensyn til vores miljøpåvirkning i alle vores processer. Allerede på tegnebordet skal vi designe vores produkter til bæredygtighed og kvalitet, så vores kunder kan træffe gode, bevidste valg. Via vores leverandørkodeks stiller vi krav i vores indkøbsprocesser, i produktion og i valg af transport. Vi fokuserer også på genbrug og genanvendelse. At flytte vores produktion hjem fra Asien til Sverige er det hidtil største initiativ, vi har taget for at reducere vores klimapåvirkning.

DET GØR VI

GAMLE BRILLER FÅR NYT LIV


Profil Optik arbejder aktivt for mere bæredygtig produktion og forbrug. Efter stel fremstillet af genanvendt havplast har vi lanceret den næste bæredygtige kollektion – Circular Collection.

Læs mere

VI RENSER HAVENE FOR PLAST


Som et skridt i den rigtige retning har vi lanceret en unik brillekollektion af 100% genanvendt havplast.

Læs mere

Dele af Synsams og ProfilOptiks EyeQ-linsesortiment er nu certificeret som plastneutrale!


I Synsam Group arbejder vi løbende på at reducere vores miljøpåvirkning. Nu tager vi endnu et skridt ved at certificere dele af vores EyeQ One-Day-linsesortiment med Plastic Banks program til certificeret plastneutralitet*.

Læs mere

EKSEMPLER PÅ VORES BÆREDYGTIGHEDSINITIATIVER


Læs om nogle af de bæredygtighedsinitiativer, som Profil Optik har arbejdet med de seneste 
år.

Læs mere

FÆRRE OG BEDRE TRANSPORTER


Hvad angår vores transporter er det vigtigt både at reducere antallet og at effektivisere flowet med en høj lastningsgrad.

Læs mere

 

LÆS MERE OM VORES MILJØARBEJDE

 

 1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

  Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

  Profil Optiks miljøarbejde

 1. VI TAGER ANSVAR FOR SAMFUNDET

  Profil Optik vil være med til at skabe et bedre liv for vores medmennesker – og et bedre samfund generelt. Derfor arbejder vi også med social bæredygtighed.

  socialt ansvar

 1. VORES VISION

  Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.

  vores vision