1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

I Synsam mener vi, at vi både har ansvaret og muligheden for at værne om miljøet og klimaet. Det største enkeltstående initiativ, vi har taget til at reducere klimapåvirkningen, er at flytte vores produktion i Asien hjem til Sverige. 

Grundlaget for vores miljøarbejde er en bevidst ambition om i videst muligt omfang at indføre cirkulære flow i hele virksomheden. Vi stræber efter et kredsløb, hvor produktion, forbrug og genanvendelse hænger sammen og er transparent. Vi stiller store krav både til os selv og til vores leverandører og har i hvert enkelt led i vores værdikæde identificeret processer og fremgangsmåder til et løbende forbedringsarbejde. Allerede når vores produkter er på tegnebrættet, skal vi designe dem, så de får lang levetid og høj kvalitet, og så vores kunder kan træffe gode, bevidste valg. Vi stiller med vores leverandørkodeks krav i vores indkøbsprocesser, i produktionen og i vores valg af transport. Vi fokuserer også på genbrug og genanvendelse.

DET GØR VI

Made in Sweden


Vi har flyttet vores produktion af briller til vores nybyggede produktions- og innovationscenter på Frösön.

Læs mere

VI BIDRAGER TIL, AT HAVENE BLIVER RENSET FOR PLAST


Vores kollektion af 100 % genanvendt havplast bidrager til, at havene renses for plast

Læs mere

Dele af Synsams og ProfilOptiks EyeQ-linsesortiment er nu certificeret som plastneutrale!


I Synsam Group arbejder vi løbende på at reducere vores miljøpåvirkning. Nu tager vi endnu et skridt ved at certificere dele af vores EyeQ One-Day-linsesortiment med Plastic Banks program til certificeret plastneutralitet*.

Læs mere

EKSEMPLER PÅ VORES BÆREDYGTIGHEDSINITIATIVER


Læs om nogle af de bæredygtighedsinitiativer, som Profil Optik har arbejdet med de seneste 
år.

Læs mere

FÆRRE OG BEDRE TRANSPORTER


Hvad angår vores transporter er det vigtigt både at reducere antallet og at effektivisere flowet med en høj lastningsgrad.

Læs mere

 

LÆS MERE OM VORES MILJØARBEJDE

 

 1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

  Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

  Profil Optiks miljøarbejde

 1. VI TAGER ET SOCIALT ANSVAR

  Profil Optik vil være med til at skabe et bedre liv for vores medmennesker – og et bedre samfund generelt. Derfor arbejder vi også med social bæredygtighed.

  socialt ansvar

 1. VORES VISION

  Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.

  vores vision