Populære søgninger
kvinde med briller

Vi tager et socialt ansvar

Profil Optik ønsker at bidrage til at skabe et bedre liv for mennesker og i samfundet generelt. Derfor arbejder vi også med social ansvarlighed.

Det sociale ansvar omfatter Profil Optiks ansvar for mennesker i de samfund, vi arbejder i, for vores medarbejdere og for mennesker i vores leverandørled. Vores sociale mission: at hjælpe mennesker med deres øjensundhed er det centrale i alt, hvad vi gør. Det er også en del af vores bæredygtighedsdagsorden at have et værdidrevet og sundt medarbejderskab og via vores leverandørkodeks at tage ansvar for arbejdsvilkår og arbejdsforhold i vores leverandørled.

DET GØR VI

børn med briller

Nedsat syn eller stram økonomi skal aldrig stå I vejen for et aktivt liv

Omtrent 2 år efter På lige vilkår blev lanceret har vi nu uddelt over 37.000 aktivitetsbriller til børn i hele Norden – heriblandt over 4.500 i Danmark. Stillesiddende adfærd er en af vor tids største udfordringer.

mand med briller

Vi vil hjælpe mennesker med deres øjensundhed

Halvdelen af jordens befolkning vil være nærsynede i 2050 ifølge beregninger fra Verdenssundhedsorganisationen. Det er et problem, vi er nødt til at tage mere alvorligt.

mand med briller

Synstræning kan forbedre sportspræstationer

Elitesportsudøvere bruger mange ressourcer på at forbedre deres fysiske ydeevne. Men der er næsten ikke forsket i, hvordan man bliver en bedre sportsudøver ved hjælp af synstræning.

mand tager synstest

Vi tilbyder fremtidens øjensundhedsundersøgelser allerede I dag

"Vi har både den kliniske kompetence og det tekniske udstyr til at kunne tage et større ansvar for øjensundheden i Danmark"

kvinde tager synstest

Kompetenceforsyning og -udvikling

At få succes med at tiltrække, udvikle og fastholde motiverede medarbejdere med de rigtige kompetencer og forståelse for kundernes behov er en afgørende succesfaktor. Målet er at være den mest attraktive virksomhed i branchen og oparbejde en stærk, værdidrevet kultur.

mand

Dysleksi I blikket

Dysleksi (ordblindhed) er som regel arvelig og medfører vanskeligheder ved at stave, læse og omsætte ord. Det anslås, at dysleksi påvirker 5-10 procent af befolkningen.

et øje

Se sundheden I øjnene

Øjnene er sjælens spejl, siger en kendt talemåde. Men man kunne også sige, at øjnene er kroppens vindue.

mand ser sig selv i spejlet

Revolution på vej

Aldersrelaterede forandringer i den gule plet er en folkesygdom. Men nu arbejder forskere på en helt ny metode til at reparere skader på nethinden.

Læs mere om vores miljøarbejde 

skov

Vi tager ansvar for miljøet

Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

Vores vision

Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.