1. VI TAGER ANSVAR FOR SAMFUNDET

  Profil Optik vil være med til at skabe et bedre liv for vores medmennesker – og et bedre samfund generelt. Derfor arbejder vi også med social bæredygtighed.

Social bæredygtighed omfatter Profil Optiks ansvar for mennesker i samfundet generelt, og naturligvis for vores medarbejdere og mennesker i vores leverandørled. Vores samfundsopgave, at hjælpe mennesker med deres øjensundhed, er i centrum i alt, hvad vi gør. Bæredygtige og sunde medarbejderforhold, samt at tage ansvar for arbejdsvilkår og arbejdsbetingelser i vores leverandørled, er også en del af vores bæredygtighedsplan.

DET GØR VI

 1. Vi donerer briller til vision for all

VI DONERER BRILLER TIL VISION FOR ALL


Vision for all består af frivillige optikere, som siden 1997 har gennemført 163 projektrejser rundt om i verden og har hjulpet tusindvis af briller med at finde nye ejere.

Læs mere

NEDSAT SYN ELLER STRAM ØKONOMI SKAL ALDRIG STÅ I VEJEN FOR ET AKTIVT LIV


Omtrent 2 år efter På lige vilkår blev lanceret har vi nu uddelt over 37.000 aktivitetsbriller til børn i hele Norden – heriblandt over 4.500 i Danmark. Stillesiddende adfærd er en af vor tids største udfordringer.

Læs mere

VI VIL HJÆLPE MENNESKER MED DERES ØJENSUNDHED


Ifølge friske beregninger vil halvdelen af verdens befolkning være nærsynede inden 2050. Det er et problem, vi er nødt til at tage mere alvorligt.

Læs mere

SYNSTRÆNING KAN FORBEDRE IDRÆTSPRÆSTATIONER


Elitesportsudøvere i alle sportsgrene arbejder hårdt på at forbedre deres fysiske kapacitet. Men at blive bedre til idræt ved hjælp af synstræning er der ikke forsket meget i.

Læs mere

VI TILBYDER FREMTIDENS ØJENSUNDHEDSUNDERSØGELSER ALLEREDE I DAG


"Vi har både den kliniske kompetence og det tekniske udstyr til at kunne tage et større ansvar for øjensundheden i Danmark"

Læs mere

KOMPETENCEFORSYNING OG -UDVIKLING


At få succes med at tiltrække, udvikle og fastholde motiverede medarbejdere med de rigtige kompetencer og forståelse for kundernes behov er en afgørende succesfaktor. Målet er at være den mest attraktive virksomhed i branchen og oparbejde en stærk, værdidrevet kultur.

Læs mere

DYSLEKSI I BLIKKET


Dysleksi (ordblindhed) er som regel arvelig og medfører vanskeligheder ved at stave, læse og omsætte ord. Det anslås, at dysleksi påvirker 5-10 procent af befolkningen.

Læs mere

SE SUNDHEDEN I ØJNENE


Øjnene er sjælens spejl, siger en kendt talemåde. Men man kunne også sige, at øjnene er kroppens vindue.

Læs mere

REVOLUTION PÅ VEJ


Aldersrelaterede skader på den gule plet er en folkesygdom og den mest almindelige årsag til, at personer over 60 år får nedsat syn. Men ved hjælp af stamcelleforskning håber forskerne på at kunne reparere skader på nethinden i fremtiden.

Læs mere

 

LÆS MERE OM VORES MILJØARBEJDE

 

 1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

  Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

  Profil Optiks miljøarbejde

 1. VORES VISION

  Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.

  vores vision