1. VI TAGER ET SOCIALT ANSVAR

  Profil Optik ønsker at bidrage til at skabe et bedre liv for mennesker og i samfundet generelt. Derfor arbejder vi også med social ansvarlighed.

Det sociale ansvar omfatter Profil Optiks ansvar for mennesker i de samfund, vi arbejder i, for vores medarbejdere og for mennesker i vores leverandørled. Vores sociale mission: at hjælpe mennesker med deres øjensundhed er det centrale i alt, hvad vi gør. Det er også en del af vores bæredygtighedsdagsorden at have et værdidrevet og sundt medarbejderskab og via vores leverandørkodeks at tage ansvar for arbejdsvilkår og arbejdsforhold i vores leverandørled.

DET GØR VI

NEDSAT SYN ELLER STRAM ØKONOMI SKAL ALDRIG STÅ I VEJEN FOR ET AKTIVT LIV


Omtrent 2 år efter På lige vilkår blev lanceret har vi nu uddelt over 37.000 aktivitetsbriller til børn i hele Norden – heriblandt over 4.500 i Danmark. Stillesiddende adfærd er en af vor tids største udfordringer.

Læs mere

VI VIL HJÆLPE MENNESKER MED DERES ØJENSUNDHED


Halvdelen af jordens befolkning vil være nærsynede i 2050 ifølge beregninger fra Verdenssundhedsorganisationen. Det er et problem, vi er nødt til at tage mere alvorligt.

Læs mere

SYNSTRÆNING KAN FORBEDRE SPORTSPRÆSTATIONER


Elitesportsudøvere bruger mange ressourcer på at forbedre deres fysiske ydeevne. Men der er næsten ikke forsket i, hvordan man bliver en bedre sportsudøver ved hjælp af synstræning.

Læs mere

VI TILBYDER FREMTIDENS ØJENSUNDHEDSUNDERSØGELSER ALLEREDE I DAG


"Vi har både den kliniske kompetence og det tekniske udstyr til at kunne tage et større ansvar for øjensundheden i Danmark"

Læs mere

KOMPETENCEFORSYNING OG -UDVIKLING


At få succes med at tiltrække, udvikle og fastholde motiverede medarbejdere med de rigtige kompetencer og forståelse for kundernes behov er en afgørende succesfaktor. Målet er at være den mest attraktive virksomhed i branchen og oparbejde en stærk, værdidrevet kultur.

Læs mere

DYSLEKSI I BLIKKET


Dysleksi (ordblindhed) er som regel arvelig og medfører vanskeligheder ved at stave, læse og omsætte ord. Det anslås, at dysleksi påvirker 5-10 procent af befolkningen.

Læs mere

SE SUNDHEDEN I ØJNENE


Øjnene er sjælens spejl, siger en kendt talemåde. Men man kunne også sige, at øjnene er kroppens vindue.

Læs mere

REVOLUTION PÅ VEJ


Aldersrelaterede forandringer i den gule plet er en folkesygdom. Men nu arbejder forskere på en helt ny metode til at reparere skader på nethinden.

Læs mere

 

LÆS MERE OM VORES MILJØARBEJDE

 

 1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

  Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

  Profil Optiks miljøarbejde

 1. VORES VISION

  Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.

  vores vision