Populære søgninger

Oakley Jawbreaker

Folket bag det eksklusive sports- og solbrillebrand, Oakley, fik ideen til at skabe og designe sportsbrillen, Jawbreaker, i samarbejde med det anerkendte, britiske cykeltalent Mark Canvendish. Sammen har de udviklet funktionelle cykelbriller med speciallavede glas.

Blandt Oakley Jawbreaker-modellerne får du muligheden for at bytte brilleglassene ud med andre brilleglas ved hjælp af deres “Switchlock”-teknologi. Her kan du hurtigt og nemt skifte linserne ud med andre linser, når du har behov for det. Du skal blot skubbe næsebroen op for at få linserne ud.

Har du fået vakt din interesse? Så dyk ned i Profil Optiks udvalg af Oakley Jawbreaker sportsbriller. 

Oakleys revolutionerande historie

Året er 1975, og du befinder dig i den dengang endnu ukendte amerikanske designer og forretningsmand Jim Jannards garage. Her sælger han “The Oakley Grip” bag i bilen til motocross-arrangementer. Hvad han ikke ved er, at han få år senere skal få verdensomspændende succes. For blot fem år senere i 1980 begynder han at producere beskyttelsesbriller, som han kalder O-frame, der hurtigt bliver anerkendt i sportsindustrien. Beskyttelsesbrillerne bliver startskuddet for hans succesrige karriere, da han i 1983 begynder at udvikle skibriller - og efter det tager hans karriere fart. 

I 1984 producerer Jim Jannard de første sportsorienterede Oakley solbriller kaldet Factory Pilot Eyeshades. Disse solbriller bliver hurtigt efterfulgt af den velkendte Frogskin-solbrille i 1985, som du med stor sandsynlighed har stiftet bekendtskab med. Sidenhen er flere af Oakleys modeller kommet til. Heriblandt finder du den populære Oakley Jawbreaker. 

Oakley Inc bliver offentlig kendt

Firmaet “Oakley inc” bliver i 1995 offentligt, og populariteten afspejler sig tydeligt i årets omsætning, der lyder på 230 millioner dollars. Hvem skulle have troet, at en virksomhed, der startede bag i en bil med en investering på 300 dollars, ville blive en verdensomspændende succes? Jim Jannard har bevist, at med den rette vilje og ekspertise, kan du komme langt. 

Prøv Oakleys eksklusive Prizm linser 

Hos Profil Optik kan du købe sportsbriller, der er specialudviklet til de forskellige sports og hobbyer, du har interesse for. Det er alt fra brillens design, linser og stænger. Er du til fiskeri, cykling eller golf? Og er du træt af at blive blændet af sollyset? Så anbefaler vi, at du tager et kig på Oakley Jawbreaker med PRIZM-glas, som Oakley selv producerer. Her får du et forbedret syn, der giver dig en forstærket oplevelse af enhver detalje, samtidig med de skærmer dig fra solens refleksion med deres indbyggede UV-beskyttelse. 

Brilleglasset er således designet til dig, der ønsker at få et bedre og skarpere udsyn, når du sætter dig op på din jernhest, eller når du vil ud og svinge fiskestangen. Med Oakleys eksklusive PRIZM-linser filtrerer de det dårlige lys fra, der skygger for dit udsyn, og forstærker i stedet farver og dybder, så du oplever kontraster, du ellers ikke ville kunne se med det blotte øje. 

Få forbedret kvalitet med Oakley Jawbreaker

Oakley er kendt for blandt andet at producere sportsbriller, der er tilpasset forskellige sportsgrene, så du får det største udbytte af din aktivitet eller hobby uden at blive forstyrret af dårligt lys. 

Hvis du er cykelentusiast, så ved du, hvor irriterende det er, når dine øjne bliver udsat for for meget solskær, eller den stærke vind, der både giver dig våde øjne, når du kører hurtigt ud af den danske landevej. Det behøver du ikke bekymre dig om længere med Profil Optiks store udvalg af eksklusive Oakley Jawbreaker solbriller. Modellerne giver dig nemlig et forbedret udsyn med gode kontraster, så du får et forhøjet sanseindtryk, der forbedrer dine oplevelser, når du begiver dig ud på eventyr. 

En jawbreakende historie 

Hvis du kender til Oakley Jawbreakers historie, så ved du, at Oakleys flotte design og fine detaljer er gennemtænkt. Ligesom deres navn antyder, er Oakley Jawbreaker banebrydende sportsbriller, der med deres mange smarte detaljer og funktioner giver dig en forstærket oplevelse. Oakley er kendt for at producere briller af højeste kvalitet, som er udviklet til kunderne og deres individuelle behov. Derfor var det ikke en tilfældighed, at Oakley fik ideen til sportsbrillen Jawbreaker, som særligt er tiltænkt sport som cykling. 

For at designe og fremstille en funktionel sportsbrille, der er speciallavet til cykel-atleter, så indgår Oakley i et samarbejde med det anerkendte cykeltalent, Mark Cavendish. Sammen har de fået til at producere et par cykelbriller, der giver et bedre udsyn, når cykelrytteren kører på vejene. Samtidig  giver brillerne en forhøjet beskyttelse til øjnene med deres “full frame”-beskyttelse, der strækker sig rundt om linsen og afskærmer dine øjne uden at forstyrre dit udsyn eller ventilationen. 

Oakley Jawbreaker er 44 procent større end normale “dual lens”-solbriller, hvilket er med til at forbedre din samlede cykel-oplevelse. Dertil behøver du heller ikke bekymre dig om duggede briller, når du køber et par Jawbreaker. Her har de nemlig udviklet en god ventilation, så du får et skarpt og klart billede. 

Prøv Oakleys O Matter™ materiale

Når du er på udkig efter et par nye sportsbriller, så er det ikke nogen hemmelighed, at kvaliteten og den samlede oplevelse af brillen også inkluderer det anvendte materiale. Kort sagt skal det hele spille sammen. Og dét gør det med Oakley Jawbreaker. Mange af deres modeller er nemlig produceret af det innovative og behagelige O Matter™-materiale, som er fremstillet af nylon-tilført plastik, der har en stress-modstandsdygtig funktion. 

Derudover gør materialet brillen let og modstandsdygtig overfor varme og kulde. Af den grund er Oakley Jawbreaker stærke, og du kan derfor nemt have dem med ud i alt slags vejr. Således gør det også sportsbrillen behagelig at have på i længere tid og på længere cykelture. Mange af Oakley Jawbreakers modeller er også udstyret med justerbare stænger, der gør det nemmere for dig at tilpasse brillerne, så de sidder mere bekvemt på dig. Du kan ligeledes få Oakley Jawbreaker i adskillige farver. Så kan du med fordel tage ned forbi din nærmeste Profil Optik og vælge din Oakley Jawbreaker-favorit.