Sportsbriller tilbud


Her finder du Profil Optik Sports

Profil Optik Sports er specialister i sportsbriller, og vi findes over hele landet!

Find din butik!

Sportsbriller er afgørende for, at du kan dyrke din sport korrekt. De gør det muligt for dig at se tydeligt, når du udfører sporten. Derudover kan de også beskytte dine øjne mod UV-strålerne fra solen. Se vores store udvalg af sportsbriller på tilbud her på siden og bestil online i dag. 

Dit syn er afgørende, når du dyrker sport. Det er lige meget, hvilket niveau du dyrker det på, og stort set ligegyldigt, hvilken form for sport du dyrker. Når du spiller golf, skal du tydeligt kunne se, hvor du skal skyde bolden hen, og når du spiller fodbold, skal du være helt sikker på, om det er en med- eller modspiller, du kan se ud af øjenkrogen. 

Her hos Profil Optik har vi briller til en lang række forskellige sportsgrene. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde frem til de rette briller til netop din sport. Har du brug for hjælpe, har vi 10 butikker, der er særligt specialiserede i sportsbriller, og derfor har et lidt større udvalg og lidt større ekspertise end vores andre butikker. 
 

De rigtige sportsbriller er vigtigere end billige sportsbriller

Selvom vi ved, hvor rart det er at spare nogle penge, når du skal købe sportsbriller, er vi også nødt til at understrege, at du ikke skal gå på kompromis, fordi du finder et par sportsbriller på tilbud. I stedet er det langt bedre, at du finder de andre briller – og så betaler lidt mere for dem. 

Det er selvfølgelig nemt for os at sige, men vi har stor erfaring med, at det er det, som vores kunder i længden bliver gladest for. Der findes en række forskellige former for sportsbriller, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at finde nogle, der passer til din sport. Kun på den måde kan du dyrke sporten bedst muligt. 

Book en gratis synstest, så du kan finde ud af, hvilken styrke du har brug for i dine sportsbriller. 
 

Sportsbriller med UV-beskyttelse

Udover vores almindelige sportsbriller kan du også finde sportsbriller med UV-beskyttelse. Dermed kan du beskytte dine øjne mod solens skadelige UV-briller. Især hvis du dyrker sport udenfor, er det en vigtig faktor at tage med. Her bør du være ekstra opmærksom på, at du beskytter dine øjne ordentligt. 

Solen kan både gøre, at du kan have svært ved at udføre din sport, hvis du bliver blændet af den, ligesom UV-strålingen kan fremme udviklingen af øjensygdomme som f.eks. grå stær.

Så skal du træne eller dyrke din sport udendør, er det en vigtig beskyttelse at få med, når du vælger sportsbriller.
 

Sportsbriller på tilbud

Vil du have ekstra billige sportsbriller kan du også vente på, at vores sportsbriller kommer på tilbud. Som med alle vores andre varegrupper sker det jævnligt. Brug de gode tilbud til at spare eller vælge en lidt bedre kvalitet. 

Rul op, og se de mange gode tilbud på sportsbriller, og bestil i dag. Eller kig ind i den nærmeste Profil Optik-butik, og få kyndig vejledning af vores autoriserede optikere.