Profil Optik Solrød


Adresse

Solrød Center 52
2680 Solrød Strand

Telefon: 56142095
E-mail: solroed@profiloptik.dk

Bestil synstest

Åbent i dag
I dag holder vi lukket

Åbningstider
Mandag
09:30-18:00
Tirsdag
09:30-18:00
Onsdag
09:30-18:00
Torsdag
09:30-18:00
Fredag
09:30-18:00
Lørdag
09:30-15:00
Søndag
Lukket

Velkommen hos din optiker i Solrød Strand!

Profil Optik Solrød finder du på Solrød Center 52.

Hos os kan du få lavet forskellige typer synstest. Vores optikere foretager en grundig øjenundersøgelse og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillerbruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synstest:

• Synsprøve – Briller
• Synsprøve – Kontaktlinser
• Synsprøve - Kontaktlinsetilpasning
• Synsprøve - Børn

Køb dine briller i Solrød Strand
Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores optikere i Profil Optik Solrød klar til at hjælpe dig - vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov. Ønsker du briller til alle de forskellige behov, du har i din hverdag, er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet, eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikrede mod skader og styrkeændringer. I vores butik kan du købe linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør, som du står og mangler. Velkommen hos din optiker i Solrød Strand!

Altid hos Profil Optik
Hos Profil Optik Solrød har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer. Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller eller linser går i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Du er også altid velkommen i butikken til en gratis synsundersøgelse, hvis du har tilbagevendende problemer med dit syn.