Profil Optik Odense Flagship Store


Adresse

Vestergade 64
5000 Odense

Telefon: 35141454
E-mail: odense@profiloptik.dk

Bestil synstest

Åbent i dag
I dag åbner vi 09:30

Åbningstider
Mandag
09:30-18:00
Tirsdag
09:30-18:00
Onsdag
09:30-18:00
Torsdag
09:30-18:00
Fredag
09:30-18:00
Lørdag
09:30-16:00
Søndag
Lukket

Velkommen til Profil Optiks Flagship Store – din optiker i Odense C!


Profil Optiks Flagship Store i Odense finder du på hjørnet af Vestergade og Mageløs.

Vores Flagship Store i Odense er en helt særlig butik. Her finder du vores største udvalg af mærkestel – over 3000! Desuden kan vi hjælpe med mere end de fleste andre optikere – eksempelvis natlinser eller undersøgelse for, og lindring af, tørre øjne. Vi er specialister i sportsbriller og du kan teste brillerne i vores vindtunnel. 

Vi hjælper naturligvis også med forskellige typer synstest og har en øjenlæge tilknyttet butikken. Vores optikere foretager en grundig synsprøve og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillebruger, linsebærer eller ønsker at få tjekket  din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synstest:

• Synsprøve – briller
• Kontaktlinser 
• Kontaktlinsekontrol
• Synsprøve - børn

Køb dine briller i Profil Optiks Flagship Store i Odense

Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores personale i Profil Optiks Flagship Store i Odense klar til at hjælpe dig - vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov. Ønsker du briller til alle de forskellige behov, du har i din hverdag, er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet, eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikrede mod skader og styrkeændringer. I vores butik kan du købe linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør, som du står og mangler. Velkommen hos din optiker i Odense centrum!

Altid hos Profil Optik

I Profil Optiks Flagship Store i Odense har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer. Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller eller linser skulle gå i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Du er også altid velkommen i butikken til en gratis synsundersøgelse, hvis du har  problemer med dit syn.

 

Vores synsundersøgelser


 

Briller

Her tager vores optiker en synsprøve så du får tjekket, om dit syn er godt, eller om du eventuelt har behov for briller. Har du briller i forvejen, tjekker vi også i denne synstest, om dine brillers styrke stadig passer til dine øjne. (Ca. 30 min.)

Kontaktlinser

Hvis du ikke tidligere har brugt kontaktlinser og drømmer om et liv med fleksibilitet, eller hvis du bruger linser fra en anden leverandør og ønsker at prøve Profil Optik, skal du booke denne undersøgelse. (ca. 60 min.)

synundersökning barn

Børn

Synsprøve til alle børn under 15 år (ca. 30 min.) Børn under 10 år skal undersøges af en læge eller øjenlæge inden vi må lave briller til dem. Børn der ønsker en gratis PÅ LIGE VILKÅR aktivitets- og sportsbrille med styrke skal bookes til denne synsprøve.

Kontaktlinsekontrol

Når du bruger kontaktlinser, skal du have en kontrol af dine øjne minimum en gang om året. Dette er for at være sikker på, at dine kontaktlinser passer perfekt til dig og dine øjne. Har du ikke abonnement hos Profil Optik, koster kontrollen 498,-.(Ca. 30 min.)