Profil Optik Lystrup


Adresse

Lystrup Centervej 85
8520 Lystrup

Telefon: 86222100
E-mail: lystrup@profiloptik.dk

Book synsprøve

Åbent i dag
Lukket for i dag

Åbningstider
Mandag
10:00-17:30
Tirsdag
10:00-17:30
Onsdag
10:00-17:30
Torsdag
10:00-17:30
Fredag
10:00-18:00
Lørdag
09:30-13:00
Søndag
Lukket

Velkommen hos din optiker i Lystrup!


Profil Optik Lystrup finder du på Lystrup Centervej 85.

Hos os kan du få lavet forskellige typer synsprøver. Vores optikere foretager en grundig øjenundersøgelse og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillebruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synsprøver:

• Synsprøve – Briller
• Kontaktlinser
• Kontaktlinsekontrol
• Synsprøve - Børn

Køb dine briller i Lystrup
Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores optikere i Profil Optik Lystrup klar til at hjælpe dig - vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov. Ønsker du briller til alle de forskellige behov, du har i din hverdag, er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet, eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikrede mod skader og styrkeændringer. I vores butik kan du købe linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør, som du står og mangler. Velkommen hos din optiker i Lystrup!

Altid hos Profil Optik
Hos Profil Optik Lystrup har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer. Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller eller linser går i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Du er også altid velkommen i butikken til en gratis elektronisk synstest, hvis du har tilbagevendende problemer med dit syn.

Book synsprøve