Profil Optik Lyngby Flagship Store


Adresse

Lyngby Hovedgade 33
2800 Kongens Lyngby

Telefon: 45888620
E-mail: lyngby@profiloptik.dk

Book synsprøve

Åbent i dag
Vi har åbent i dag 09:30-18:00

Åbningstider
Mandag
09:30-18:00
Tirsdag
09:30-18:00
Onsdag
09:30-18:00
Torsdag
09:30-18:00
Fredag
09:30-18:00
Lørdag
09:30-15:00
Søndag
Lukket

Velkommen til Profil Optiks Flagship Store – din optiker i Lyngby!


Profil Optiks Flagship Store i Lyngby finder du på Lyngby Hovedgade 33.

Vores Flagship Store i Lyngby er en helt særlig butik. Her finder du vores største udvalg af mærkestel på Sjælland – over 3000! Desuden kan vi hjælpe med mere end de fleste andre optikere – eksempelvis natlinser eller undersøgelse for, og lindring af, tørre øjne. Vi er specialister i sportsbriller og du kan teste brillerne i vores vindtunnel. 

Vi hjælper naturligvis også med forskellige typer synstest og har en øjenlæge tilknyttet butikken. Vores optikere foretager en grundig synsprøve og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillebruger, linsebærer eller ønsker at få tjekket din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synstest:

• Synsprøve – briller
• Kontaktlinser 
• Kontaktlinsekontrol
• Synsprøve - børn

Køb dine briller i Profil Optiks Flagship Store i Lyngby

Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores personale i Profil Optiks Flagship Store i Lyngby klar til at hjælpe dig - vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov. Ønsker du briller til alle de forskellige behov, du har i din hverdag, er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet, eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikrede mod skader og styrkeændringer. I vores butik kan du købe linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør, som du står og mangler. Velkommen hos din optiker i Lyngby centrum!

Altid hos Profil Optik

I Profil Optiks Flagship Store i Lyngby har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer. Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller eller linser skulle gå i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Du er også altid velkommen i butikken til en gratis elektronisk synstest, hvis du har  problemer med dit syn.

Bestil synstest