Profil Optik Kolding Storcenter


Adresse

Skovvangen 42
6000 Kolding

Telefon: 75504741
E-mail: koldingstorcenter@profiloptik.dk

Bestil synstest

Åbent i dag
Lukket for i dag

Åbningstider
Mandag
10:00-20:00
Tirsdag
10:00-20:00
Onsdag
10:00-20:00
Torsdag
10:00-20:00
Fredag
10:00-20:00
Lørdag
10:00-17:00
Søndag
10:00-17:00

Velkommen hos din optiker i Kolding!

Profil Optik Kolding Storcenter finder du på Skovvangen 42.

Hos os kan du få lavet forskellige typer synstest. Vores optikere foretager en grundig øjenundersøgelse og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillerbruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synstest:

• Synsprøve – Briller
• Kontaktlinser
• Kontaktlinsekontrol
• Synsprøve - Børn

Køb dine briller i Kolding
Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores optikere i Profil Optik Kolding Storcenter klar til at hjælpe dig - vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov. Ønsker du briller til alle de forskellige behov, du har i din hverdag, er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet, eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikrede mod skader og styrkeændringer. I vores butik kan du købe linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør, som du står og mangler. Velkommen hos din optiker i Kolding!

Altid hos Profil Optik
Hos Profil Optik Kolding Storcenter har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer. Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller eller linser går i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Du er også altid velkommen i butikken til en gratis synsundersøgelse, hvis du har tilbagevendende problemer med dit syn.

Bestil synstest