Profil Optik Frederiksberg - Falkoner Allé


Adresse

Falkoner Allé 88
2000 Frederiksberg

Telefon: 35397874
E-mail: frederiksberg@profiloptik.dk

Bestil synstest

Åbent i dag
Vi har åbent i dag 08:30-17:30

Åbningstider
Mandag
09:30-17:30
Tirsdag
08:30-17:30
Onsdag
09:30-17:30
Torsdag
08:30-17:30
Fredag
09:30-18:00
Lørdag
09:30-14:00
Søndag
Lukket

Velkommen hos din optiker i Frederiksberg!


Profil Optik Frederiksberg finder du på Falkoner Allé 88.

Hos os kan du få lavet forskellige typer synstest. Vores optikere foretager en grundig øjenundersøgelse og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillerbruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synstest:

• Synsprøve – Briller
• Kontaktlinser
• Kontaktlinsekontrol
• Synsprøve - Børn
 

Køb dine briller og solbriller på Frederiksberg

Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores optikere i Profil Optik Frederiksberg klar til at hjælpe dig - og vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov. Derudover kan du også finde et væld af stel fra diverse brands. Så kan du altid købe en brille hos Profil Optik, der passer til din stil.

Ønsker du briller eller glas til flere forskellige behov, så er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver samt tre eller flere briller inkluderet - eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller - som er forsikrede mod skader og styrkeændringer. 

I butikken på Frederiksberg kan du også købe kontaktlinser, linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør indenfor vores åbningstider. Her er du altså sikret, at kunne finde netop den synskorrektion, som du foretrækker. Velkommen hos din optiker på Frederiksberg!

Hos Profil Optik står vi klar til at hjælpe dig

Hos Profil Optik Frederiksberg har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter din seneste brille, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis den ikke passer. Og har du fået nogle glas, der ikke giver den bedste korrektion, eller et stel, der ikke sidder som det skal, så kan du altid komme ind i vores butik, og få dit køb byttet indenfor 30 dage.

Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller, glas eller linser går i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Vores kunder i 2000 Frederiksberg har således mulighed for at have en løsning, der konstant fungerer optimalt. Derfor er du også altid velkommen i butikken, når vi har åbent, til en gratis synsundersøgelse, hvis du har tilbagevendende problemer med dit syn.

Bestil synstest