Profil Optik Aarhus Brøbecher Strøget


Adresse

Ryesgade 6
8000 Aarhus C

Telefon: 86126410
E-mail: aarhus@profiloptik.dk

Book synsprøve

Åbent i dag
Vi har åbent i dag 09:30-17:30

Åbningstider
Mandag
09:30-17:30
Tirsdag
09:30-17:30
Onsdag
09:30-17:30
Torsdag
09:30-17:30
Fredag
10:00-18:00
Lørdag
10:00-15:00
Søndag
Lukket

Velkommen hos din optiker i Aarhus!


Profil Optik Aarhus Brøbecher Strøget finder du på Ryesgade 6.

Hos os kan du få lavet forskellige typer synstest. Vores optikere foretager en grundig øjenundersøgelse og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillerbruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synstest:

• Synsprøve – Briller
• Kontaktlinser
• Kontaktlinsekontrol
• Synsprøve - Børn

Køb dine briller i Aarhus
Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores optikere i Profil Optik Aarhus Brøbecher Strøget klar til at hjælpe dig - vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov. Ønsker du briller til alle de forskellige behov, du har i din hverdag, er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet, eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikrede mod skader og styrkeændringer. I vores butik kan du købe linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør, som du står og mangler. Velkommen hos din optiker i Aarhus!

Altid hos Profil Optik
Hos Profil Optik Aarhus Brøbecher Strøget har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer. Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller eller linser går i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Du er også altid velkommen i butikken til en gratis synsundersøgelse, hvis du har tilbagevendende problemer med dit syn.

Bestil synstest

 

Vores synsundersøgelser


 

Briller

Her tager vores optiker en synsprøve så du får tjekket, om dit syn er godt, eller om du eventuelt har behov for briller. Har du briller i forvejen, tjekker vi også i denne synstest, om dine brillers styrke stadig passer til dine øjne. (Ca. 30 min.)

Kontaktlinser

Hvis du ikke tidligere har brugt kontaktlinser og drømmer om et liv med fleksibilitet, eller hvis du bruger linser fra en anden leverandør og ønsker at prøve Profil Optik, skal du booke denne undersøgelse. (ca. 60 min.)

synundersökning barn

Børn

Synsprøve til alle børn under 15 år (ca. 30 min.) Børn under 10 år skal undersøges af en læge eller øjenlæge inden vi må lave briller til dem. Børn der ønsker en gratis PÅ LIGE VILKÅR aktivitets- og sportsbrille med styrke skal bookes til denne synsprøve.

Kontaktlinsekontrol

Når du bruger kontaktlinser, skal du have en kontrol af dine øjne minimum en gang om året. Dette er for at være sikker på, at dine kontaktlinser passer perfekt til dig og dine øjne. Har du ikke abonnement hos Profil Optik, koster kontrollen 498,-.(Ca. 30 min.)