Profil Optik Bjerringbro


Adresse

Banegårdspladsen 10
8850 Bjerringbro

Telefon: 86683377
E-mail: bjerringbro@profiloptik.dk

Book synsprøve

Åbent i dag
Lukket for i dag

Åbningstider
Mandag
10:00-17:30
Tirsdag
10:00-17:30
Onsdag
10:00-17:30
Torsdag
10:00-17:30
Fredag
10:00-17:30
Lørdag
09:30-13:00
Søndag
Lukket

Velkommen hos din optiker i Bjerringbro!


Profil Optik Bjerringbro finder du på Banegårdspladsen 10.

Hos os kan du få lavet forskellige typer synsprøver. Vores optikere foretager en grundig øjenundersøgelse og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillebruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synsprøver:

• Synsprøve – Briller
• Kontaktlinser
• Kontaktlinsekontrol
• Synsprøve - Børn

Køb dine briller i Bjerringbro
Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores optikere i Profil Optik Bjerringbro klar til at hjælpe dig - vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov. Ønsker du briller til alle de forskellige behov, du har i din hverdag, er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet, eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikrede mod skader og styrkeændringer. I vores butik kan du købe linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør, som du står og mangler. Velkommen hos din optiker i Bjerringbro!

Altid hos Profil Optik
Hos Profil Optik Bjerringbro har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer. Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller eller linser går i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Du er også altid velkommen i butikken til en gratis elektronsik synstest, hvis du har tilbagevendende problemer med dit syn.

Book synsprøve