Profil Optik Aalborg


Adresse

Algade 28, st. th
9000 Aalborg

Telefon: 98121240
E-mail: aalborg@profiloptik.dk

Bestil synstest

Åbent i dag
I dag åbner vi 09:30

Åbningstider
Mandag
09:30-17:30
Tirsdag
09:30-17:30
Onsdag
09:30-17:30
Torsdag
09:30-17:30
Fredag
09:30-18:00
Lørdag
10:00-16:00
Søndag
Lukket

Velkommen hos din optiker i Aalborg!

Profil Optik Aalborg finder du på Algade 28, st. th.

Hos os kan du få lavet forskellige typer synstest. Vores optikere foretager en grundig øjenundersøgelse og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillerbruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synstest:

• Synsprøve – Briller
• Kontaktlinser
• Kontaktlinsekontrol
• Synsprøve - Børn

Køb dine briller i Aalborg
Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores optikere i Profil Optik Aalborg klar til at hjælpe dig - vi gør vores bedste for at finde de briller eller linser, der matcher dig og dine behov. Ønsker du briller til alle de forskellige behov, du har i din hverdag, er Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet, eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikrede mod skader og styrkeændringer. I vores butik kan du købe linsevæsker, solbriller, sportsbriller og andet tilbehør, som du står og mangler. Velkommen hos din optiker i Aalborg!

Altid hos Profil Optik
Hos Profil Optik Aalborg har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi ombytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer. Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller eller linser går i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. Du er også altid velkommen i butikken til en gratis synsundersøgelse, hvis du har tilbagevendende problemer med dit syn.

Briller til både mænd og kvinder
Profil Optiks autoriserede optikere hjælper dig med at finde de helt rigtige briller, solbriller, sportsbriller eller linser. Vores personale er uddannet i ansigtets mange facetter og trænet i at finde de brillestel, der klæder dine individuelle træk bedst. Derfor har vi selvfølgelig glas, stel og linser til både kvinder og mænd, piger og drenge. Derudover vil vi heller ikke gå ned på kvalitet, og derfor er vi stolt forhandler af kvalitetsglas fra eksempelvis Essilor. Vi bruger også højteknologisk 3D-måling, så vi kan tilpasse vores glas til dine individuelle behov.

Synstest i Aalborg
Hos Profil Optik i Aalborg tilbyder vi selvfølgelig synstest og synsundersøgelser til både erfarne og nye brille- og linsebrugere. Her undersøger vi, om du skal have briller eller kontaktlinser - og hvis du allerede bruger en af delene, så kontrollerer vi, om styrken er den rigtige. Synsprøven bliver altid suppleret af et fundusfoto, hvor vi ser nærmere på din øjenbaggrund og måler øjets indre tryk.

I udvalgte butikker har vi også mere dybdegående og specialiserede synsundersøgelser, hvor vi blandt andet kan opdage øjensygdomme, som grå stær, og behandle tørre øjne. Du kan læse mere om vores mange forskellige synsprøver her

Besøg vores butik i Algade, Aabybro Centret, Støvring Torv eller Nygade for at høre mere! Du kan også bestille en til din næste synstest ved at klikke her.

Få mere ud af Profil Optik Aalborg
Når du handler hos din lokale optiker i Profil Optik Aalborg, så kan du få meget mere for pengene. Vidste du for eksempel, at du får 20 procents rabat, når du fremviser et gyldigt studiekort? Det gælder uanset, om du skal have briller til skærmbrug, læsebrille, solbriller, kontaktlinser, sportsbriller eller noget helt sjette. Du får også altid få 50 procent på brille nummer to, når du køber en komplet første brille hos os. Uanset hvilken fordel, du vælger at benytte, så er det vigtigt for os, at du finder en brille, der er perfekt til dig. Derfor kan du bytte din brille kvit og frit indenfor 30 dage efter dit køb. Du behøver ikke engang vælge det samme brillemærke - du kan både ombytte til en dyrere eller en billigere brille. Det eneste du skal gøre, er blot at betale differencen eller få pengene retur. Lettere bliver det ikke.

Hos Profil Optik i Aalborg, Aabybro, Støvring og Brønderslev er der masser af kundefordele, så skynd dig at kigge ind – vi glæder os til at se dig.

Bestil synstest