*Gælder ved køb af komplet brille t.o.m. 23.1.2022. Kan ikke kombineres med Lifestyle, Lifestyle Abonnement, Ai til pakkepris, andre tilbud, organiserede rabatter m.m. Gælder ikke stel fra Balenciaga, Lindberg og Givenchy. Gælder ikke bestillingsvarer. Max. 2 briller pr. kunde. **Gælder ved oprettelse af linseabonnement t.o.m. 28.2.2022 i min. 6 mdr. Gælder ikke speciallinser. ***Gælder t.o.m. 23.01.2022 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder alene ved oprettelsen af aftalen, ikke ved ombytning af briller. Ingen renter og gebyrer. Løbetid 36 mdr. ÅOP er 0%. Se de komplette vilkår på profiloptik.dk/profil-optik-lifestyle-aftale

PROFIL OPTIK FLAGSHIP STORE I LYNGBY


Velkommen til Sjællands største Profil Optik, vores Flagship Store i Lyngby. Oplev 300 kvadratmeter med et kæmpestort udvalg af designerbriller, solbriller, sportsbriller og bæredygtige briller – over 3000 stel i butikken.

 

Bestil synstest

I vores Flagship Store i Lyngby har vi ikke alene et ekstra stort sortiment af briller, solbriller og sportsbriller – vi har også udvidede kompetencer inden for øjensundhed, som en almindelig optiker ikke har.

 

Vi kan tilbyde: 

- Øjensundhedstest med nyeste teknologi.

- Øjenlægekonsultation direkte i butikken.

- Eksperthjælp i forbindelse med speciallinser – også natlinser.

- Sportsbriller - vi er specialister i sportsbriller, og du kan prøve brillerne i vores vindtunnel.

- Hjælp til tørre, irriterede eller røde øjne.

Det starter med en synstest. Book tid her på siden eller besøg os i butikken på Lyngby Hovedgade 33.

  1. Bestil synsprøve

Bestil Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores syns- og øjensundhedsundersøgelser.

Bestil tid

Eksperter i øjensundhed

Vores autoriserede optikere kan hjælpe dig med alt fra trætte øjne til mistanke om øjensygdomme og henvisning til den rette behandling.

Bestil tid

  1. UNIKT SORTIMENT


    Oplev et stort og nøje udvalgt sortiment fra verdens førende mode- og brillemærker. Her finder du komplette og eksklusive kollektioner fra blandt andet Oscar Eide, Prada, David Beckham, Gucci, Giorgio Armani og Chloé.

    Butikken har desuden et stort udvalg af bæredygtige stel, blandt andet fra vores egne eksklusive kollektioner.

     

Sports Test Area

Afprøv dine sportsbriller i vores vindtunnel, eller spørg vores specialuddannede optikere til råds om, hvad der passer bedst til dit syn og din sport.

Se udvalg af sportsbriller