Bliv optikstuderende hos os


Hos Profil Optik er vi rigtig glade for at have elever. Vi har årligt et stort antal optikstuderende igennem vores butikker, og vi sætter stor pris på den energi og viden nye vores optikstuderende bringer med sig. Vi gør meget ud af, at din praktikperiode hos os, udover træning og uddannelse, også giver dig rig mulighed for at anvende din teoretiske viden fra skolen i praksis.

Når du vælger at være elev hos os, sikrer vi

  • at de butikker, der har elever, har de rette forudsætninger til at støtte og udvikle dig i de rigtige og relevante områder og opgaver, der understøtter dig i din uddannelse. Vi har sat vores elevprogram op på en sådan måde, at det er givende for både dig og os.
  • at Profil Optiks elevprogram er sammensat, så det modsvarer de krav der stilles i studieplanen.
  • at optik studerende hos Profil Optik får tilknyttet en oplæringsansvarlig, der sikrer, at du kommer igennem alle de ting, der kræves i studiet - og mere til. På den måde har du altid én, der støtter og hjælper dig i dit daglige arbejde.

Hvis du vil søge ind hos os som 1. eller 2. års optik studerende, kan du enten søge direkte hos den butik, du ønsker at være elev i, eller via vores Talent Management afdeling -  Klik lige her.

Ønsker du at uddanne dig til optiker?

Kunne du tænke dig at arbejde som optiker i fremtiden og hjælpe kunder til et bedre liv med et sundt syn, så kan du finde mere information om uddannelsen her:

Om selve jobbet - link til Uddannelsesguiden

Om uddannelsen Optometrist - link til Uddannelsesguiden

Om uddannelsen og jobbet - link til Optiker Foreningen