Populære søgninger
briller

Arbejde hos Profil Optik

Profil Optik er Danmarks førende optikerkæde og har i dag mere end 112 butikker fordelt over hele landet. Hos os mødes du af kompetente medarbejdere med høj faglighed og et højt serviceniveau. Profil Optik er en del af Synsam Group, der har mere end 490 butikker i Skandinavien.

Vi er i dag over 600 ansatte i Profil Optik. Vores styrke ligger i høj grad i vores dygtige medarbejdere, der gør alt hvad de kan, for at kunderne skal føle sig velkomne, set og godt tilpas i vores butikker. Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe med at finde en individuel løsning til vores kunder blandt vores brede kvalitetssortiment af briller, solbriller, sportsbriller og kontaktlinser fra verdens ledende mærkevarer og leverandører. Udover vores store, brede sortiment tilbyder vi markedet mest attraktive pakkeløsning - Lifestyle™ - hvor vi sikrer vores kunder briller til ethvert behov.
Profil Optik vokser hele tiden, og vi oplever stor succes og fremgang. Derfor leder vi altid efter nye dygtige kollegaer, der sammen med os ønsker at være en del at vores vinderteam.

Hvad forventer vi af dig?

-    Vi forventer, du er en holdspiller, der sætter teamet lige så højt som dig selv. En af Profil Optiks styrker er, at vores medarbejdere støtter og hjælper hinanden i det daglige arbejde og bidrager til en sjov hverdag og et godt arbejdsklima.

-    Vi forventer, at du er en empatisk og hjælpsom kollega, der er interesseret i kunderne og deres behov. Hos Profil Optik er kunden i centrum, og vi sælger ikke bare en synsløsning, vi sælger en forbedret livskvalitet i form at løsninger, der både gør synet optimalt, men også understøtter kundens stil og type.

-    Vi forventer, at du er passioneret med en ægte interesse i mennesker og i at gøre en forskel i folks liv, der professionelt og fagligt giver en kundeoplevelse, der sikrer, at kunden føler sig tryg og i gode hænder? Hos Profil Optik lever vi efter og er stolte af vores motto – VI SER DIG – og det mener vi. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

-    Vi forventer, at du er interesseret i stil og mode. Vi sørger nemlig for, at vores kunder ser godt og vi sikrer også, at de ser godt ud. Det gør vi, fordi vi går op i stil og pasform og interesserer os for mode og tendenser. Brillerne sidder lige midt i ansigtet og er derfor en stor og vigtig del af ens stil og udseende. Som kunde skal man føle sig tryg og godt tilpas, ja faktisk skal kundens udseende gerne have fået et løft, når kunden forlader vores butik, med en ny brille. 

-    Du må gerne være interesseret i sport. Hos Profil Optik har vi landets bedste og bredeste sportsbrillekoncept i form af PROFIL OPTIK SPORTS. Her tilbyder vi et bredt udvalg af sportsbriller - både med og uden styrke - til stort set alle sportsgrene. Så har du en passion for sport - er selv, eller har været aktivt udøvende og forstår dig på sportens verden, så har du her en enestående mulighed for at bruge din ekspertise hos os. 

Hvad tilbyder vi dig?

-    Mulighed for at arbejde med kvalitetsprodukter og den nyeste teknologi indenfor optik i flotte og moderne butikker.

-    Kompetenceudvikling. Vi synes, det er vigtigt at holde fast i og styrke Profil Optiks stærke position som markedsledende optikerkæde, og der er du naturligvis vigtig for os. 

-    Gode karrieremuligheder internt, både i Profil Optik i Danmark, men også i resten af Norden i Synsam Group.

-    Mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag. Vi opmuntrer til konstruktive dialoger kolleger imellem i et åbent og frit arbejdsmiljø, hvor vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Et godt og sundt arbejdsmiljø smitter, og det kan kunderne mærke.

briller

Ledige stillinger

Deler du Profil Optiks passion for service og den personlige kontakt med kunden? 
Deler du ønsket om at gøre en positiv forskel for kundens livskvalitet gennem høj faglighed og kvalitet? Så er Profil Optik den rette optikerkæde for dig. Vi søger altid nye medarbejdere, der ønsker udvikling og at vokse sammen med os.