Højteknologiske brilleglas, der giver et mere naturligt syn


Med Varilux S Series slipper du for mange af de problemer, man traditionelt forbinder med progressive briller, fx en "gyngende" fornemmelse på trapper og problemer med at finde den rigtige skarphed i synsfeltet. Varilux S Series er det oplagte valg, hvis du vil være på forkant med progressive glas.

Essilor Varilux er navnet på verdens første moderne progressive brilleglas til korrektion af presbyopi, også kaldet alderssyn. Det blev lanceret allerede i 1959, og siden er varemærket Varilux blevet videreudviklet med en række forskellige produkter, som passer til mange forskellige kunder. 

Minimal "gyngende" fornemmelse

Hvis du gerne vil være på forkant med den teknologiske udvikling og følge med i, hvad der sker inden for progressive briller, må du ikke gå glip af Essilor Varilux S Series. Ud over egenskaberne hos de mere enkle Varilux-modeller har S en stor fordel i forhold til ældre typer progressive glas. Mange, som har brugt progressive briller, har sikkert oplevet, at det kan være lidt ubehageligt at gå på trapper, fordi man ser nedad og derfor gennem den del af glasset, som er tilpasset til at se på nært hold. Det medfører ofte en "gyngende" fornemmelse, og at trappetrinene forvrænges. I Varilux S Series er den fornemmelse minimeret ved hjælp af Nanoptix-teknologien. Hugo Schunnesson, Product Manager og autoriseret optiker i Essilor, fortæller:

– Nanoptix gør, at brilleglassene i Varilux S Series ikke krummer så meget i bunden af glasset som andre progressive glas. Derfor opleves trappetrinene mere lige, og den "gyngende" fornemmelse minimeres. Det er næsten som at se gennem et almindeligt enkeltstyrkeglas, siger han.

Et mere naturligt syn

En anden innovation i Varilux S Series er Syncroneyes. Ældre, progressive briller har det problem, at man kan opleve en uskarphed, når blikket flyttes mellem det område i brilleglasset, der er tilpasset afstandssyn, og det område, der er tilpasset nærsyn.

– Mange er nødt til at flytte hovedet for at kompensere for det og finde et "sweet spot" i brilleglasset for at kunne fokusere. Med Syncroneyes synkroniseres styrken i højre og venstre glas, så man ser lige skarpt med begge øjne uanset synsretning, siger Hugo Schunnesson. 

På samme måde, som vi er højre- eller venstrehåndede, har vi et dominerende øje, som vi primært bruger til at bedømme afstand og tolke, hvad vi ser. Det tager optikeren hensyn til, når du bestiller glas fra Varilux S Series, så du får en bedre visuel reaktionstid. Det betyder bl.a., at du reagerer hurtigere i trafikken. 

Få glæde af den nyeste teknologi

Jo større din synsfejl er, des mere teknologisk udfordrende er det at producere et brilleglas med minimal negativ påvirkning af synsoplevelsen. Det gør, at du som nybegynder med progressive briller ikke får lige så stort udbytte af innovationerne i Varilux S Series, som en lidt mere erfaren bruger. 

– Varilux S Series er beregnet til kunder, som tidligere har haft fx Physio og nu ønsker noget endnu bedre. Hvis du kommer op i styrke, afviger du endnu mere fra det optiske midtpunkt, når du ser ud til siderne. Med et bedre glas vil du ikke lægge nær så meget mærke til de problemer, siger Hugo Schunnesson. 

Høj komfort

Essilor® Varilux®S™ Series er et højkvalitetsglas til personer med presbyopi (alderssyn), som ønsker god synskomfort og en naturlig synsoplevelse. Nanoptix® minimerer den "gyngende" fornemmelse, som mange kan opleve med progressive briller, og Synchroneyes® gør overgangen mellem glassets forskellige styrker blødere. Varilux®S™ Series tager også hensyn til det dominerende øje, hvilket forbedrer den visuelle reaktionstid.

BOOK EN SYNSUNDERSØGELSE HER

Vælg nærmeste butik