Populære søgninger
mand spiller computer

Frihed med Varilux X Series

Hvis du ikke vil lade dine synsproblemer begrænse dig, er der ikke noget alternativ: Essilor Varilux X Series er det absolut bedste, der findes inden for progressive brilleglas.

Essilor Varilux er navnet på verdens første, moderne, progressive brilleglas til korrektion af presbyopi, også kaldet alderssyn. Det blev lanceret allerede i 1959, og siden er varemærket Varilux blevet videreudviklet med en række forskellige produkter, som passer til mange forskellige kunder. 

Omfattende kundeundersøgelser

Varilux X Series blev lanceret i efteråret 2017 og er det allernyeste inden for progressive brilleglas. Målet er et glas, der er tilpasset den enkeltes livsstil og de behov, vi har i vores stadig mere opkoblede hverdag. 

– Essilor har lyttet til forbrugerne og set på, hvordan vores livsstil har ændret sig de seneste 10 år. Vi kan se, at vi i stigende grad bruger computere, smartphones og tablets og samtidig skifter mellem forskellige enheder og arbejdsopgaver i vores næromgivelser – altså det, der ligger inden for en afstand af en arms længde, siger Hugo Schunnesson, som er Product Manager og autoriseret optiker hos glasproducenten Essilor, og han fortsætter:

– Hos Essilor tester vi alle produkter på forbrugere, inden vi lancerer dem. Hvis de ikke er bedre end tidligere glas, lancerer vi dem ikke. Med Varilux X Series udvidede vi denne fremgangsmåde for virkelig at finde ud af, hvordan kunderne lever til daglig, og hvad de oplever som problematisk ved progressive glas, siger Hugo Schunnesson. 

Brilleglas tilpasset en digital livsstil

Det er gjort ved at undersøge, hvordan brillebrugere holder deres telefoner, hvor langt de sidder fra computeren, og hvor lang afstand der er til den bog, de læser.

– Mange oplyser, at det største problem er, at de ofte er nødt til at dreje hovedet for at finde et "sweet spot" i brilleglasset for at se skarpt. Det har vi taget hensyn til med Xtend-teknologien og forbedret synet af det, der befinder sig inden for en arms længde. I stedet for at dreje hovedet er det nok at flytte blikket i forhold til glasset, siger Hugo Schunnesson. 

Resultatet er en klar forbedring i forhold til ældre modeller af progressive brilleglas.

– Hvor tidligere progressive glas matcher en synsvolumen på 60 %, kommer vi op på 75 % med Xtend. For at se skarpt de resterende 25 % bliver du nødt til at dreje hovedet.

Næste niveau inden for individuel tilpasning

Ved at undersøge hvordan brillebrugere holder deres telefoner, hvor langt fra computerskærmen de sidder og hvad de har af afstand til den bog, de læser, er Essilor kommet frem til en værdi for det, de kalder synsvolumenet; området inden for en afstand af en arms længde. 

For at få glas, som giver skarphed i 90 % af synsvolumenet, tilbyder Essilor et ekstra niveau inden for individuel tilpasning med Varilux Xclusive. I stedet for at bruge en gennemsnitsværdi, bliver brilleglasset skræddersyet til netop dit synsvolumen. 

– Jeg har selv denne glastype, og selv om jeg var vant til høj kvalitetsglas fra Varilux S Series, blev jeg overrasket over, hvor meget bedre de nye glas er. Jeg får et meget bredere synsfelt uden at dreje hovedet, og det giver en fantastisk frihed, siger Hugo Schunnesson.

Skarpt i et større område

Varilux®X Series™ er – ud over alle de innovationer og individuelle tilpasninger, der er i de andre Varilux-brilleglas – udstyret med Xtend™-teknologien, som gør, at man ser skarpt i op til 75 % af sit synsvolumen, dvs. området, der befinder sig inden for en afstand af en arms længde. Med Varilux® Xclusive™ tilpasses brilleglassene individuelt til din synsvolumen, og det skarpe område udvides til 90 % af synsvolumenet. Varilux®X Series™ har også beskyttelse mod det potentielt skadelige, blåviolette lys fra LED-skærme. 

kvinde tager synstest

Book en synsprøve

Synsforandringer kommer ofte snigende. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

to personer ser på briller

Find vores butikker nær dig

Søg efter en butik, eller brug din nuværende placering til at se butikker i nærheden af ​​dig.