Populære søgninger

Herrebriller

Er du mand og på udkig et par herrebriller? Hos Profil Optik har vi helt sikkert et par, der matcher dig. Er du samtidig usikker på hvilke briller, der passer bedst til dig, anbefaler Profil Optik, at du tager ned forbi din nærmeste Profil Optik.. Her vejleder og hjælper vi dig med at finde de perfekte herrebriller til dig. Hos Profil Optik tilbyder vi briller til herrer i høj kvalitet. Du kan se vores brede sortiment her.

Vi har briller til alle herrer

Hos Profil Optik gør vi meget ud af at hjælpe dig med at finde de rette kvalitetsbriller. Vi tilbyder kvalitetsstel i alle former og farver til herrer da vi mener, at alle har et unikt ansigt. 

Derfor er det vigtigt for os, at du finder de herrebriller, der matcher dig. Når du besøger din lokale Profil Optik, vil du opleve, at vi har et bredt sortiment af herrebriller. Således har vi lidt for enhver smag. 

I dag har briller ikke kun den funktion, at du ser bedre. Du bruger også briller til at udtrykke din egen personlige stil. Derfor kan du gå på opdagelse i  vores sortiment, og finde den herrebrille, der matcher din stil her 
 

Hvilken herrebrille skal du vælge?

Hos Profil Optik ved vi, hvor svært det er at finde de rette herrebriller. Derfor guider vi dig til at finde de rette kvalitetsstel, der passer til din ansigtsform. Har du eksempelvis et firkantet ansigt, anbefaler vi i Profil Optik runde briller. De er til dig, der har en mere markeret kæbe og tydelige kindben. 

Til dig med et hjerteformet ansigt, anbefaler Profil Optik mere firkantede herrebriller. Med et hjerteformet ansigt, er kendetegnet typisk bløde kurver og brede kinder. Hvis du ikke er sikker på hvilken ansigtsform, du har, kan du læse mere her 

Er du stadig i tvivl om de rette herrebriller, kan du altid søge personlig vejledning i vores kundeservice eller hos en af vores  lokale Profil Optik butikker her
 

Vælg dit yndlingsmærke til din herrebrille

Hos Profil Optik har vi et hav af kendte mærker til herrebriller, der er med til at udtrykke din personlige stil. Her finder du velkendte brands som Dolce Gabbana, Gucci og Tom Ford  Matcher din personlighed med en mere sofistikeret og seriøs stil? Så anbefaler vi Lindberg. Det er herrebriller, der ikke går på kompromis med kvalitet, og som har en meget enkel og elegant form. 

Giorgio Armani er til dig, der er meget stilbevidst og kender dine mærker. Ligesom Lindberg går herrebriller fra dette mærke heller ikke på kompromis med kvalitet eller materiale. Giorgio Armani har derfor  et elegant og minimalistisk design. Stellet fås både i sorte og brune nuancer. 

Ray-Ban er et mærke, der er er særligt kendt for sine solbriller. Men udover at være blevet et verdenskendt brand, producerer de også almindelige briller til herrer. 

Hvis du er på udkig efter herrebriller af høj kvalitet, og du ikke helt er sikker på din stil, eller også har du måske tendens til at skifte stil. Så kan vi anbefale Ray-Ban. Vælger du et par Ray-Ban herrebriller, finder du modeller, der både er retro, moderne og klassiske. 
 

30 dages ombytning!

Måske har du prøvet at købe et par herrebriller hos os, som du troede, var helt perfekte og passede til din stil - og da du er kommet hjem, passer de alligevel ikke helt. Eller også har du fundet et andet par, som passer endnu bedre. Det har vi fuld forståelse for hos Profil Optik! Når du køber en herrebrille hos os  får du derfor 30 dages ombytning. 

Så hvis du ikke er helt tilfreds, og ønsker at ombytte din herrebrille, skal du gå ned i din nærmeste Profil Optik indenfor 30 dage. Hvis den herrebrille, du ønsker, er dyrere end den anden, betaler du differencen, hvis den er billigere, får du penge retur.

kvinde tager synstest

Book en synsprøve

Synsforandringer kommer ofte snigende. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får tjekket dit syn.

to personer ser på briller

Find vores butikker nær dig

Søg efter en butik, eller brug din nuværende placering til at se butikker i nærheden af ​​dig.