Damebriller


Profil Optik har et stort udvalg af kvalitetsmærker til damebriller. Og er du usikker på formen, farven eller størrelsen, så kan du altid prøve brillen online, inden du bestemmer dig. Læs med, eller gå på opdagelse i det store sortiment med briller til damer lige her.

 1. Gucci GG0396O 001 5618
  Gucci
  GG0396O 001 5618
  3.950 kr. Stel pris
 2. Saint Laurent SL 170 004 5415
  Saint Laurent
  SL 170 004 5415
  2.400 kr. Stel pris
 3. Lindberg Now 6525 C07 temple 803 GT
  Lindberg
  Now 6525 C07 temple 803 GT
  4.149 kr. Stel pris

Briller til alle damer

Former, farver, facetter og nuancer. Forskelligheder er befriende og mange, og de gør hver enkelt menneske ganske unikt. Der er således ikke to kvinder, som er ens, og af den grund har Profil Optik heller ikke mange ens damebriller. Her på siden finder du derfor et kæmpe udvalg af briller i forskellige former, farver, facetter og nuancer.

Oplev vores markante og markerede briller, der passer godt til kvinden med et rundt ansigtsform og bløde facetter. Du finder også trendy runde briller, der er gode til at bløde et firkantet ansigt op, mens de nostalgiske cat-eye briller trækker fokus udad og opad. Det er godt til dig med et dråbeformet ansigt, hvor panden er den bredeste del og hagen den smalleste.
 

Find dit yndlingsmærke

Alexander McQueen, Prada, Swarowski, Tom Ford og mange flere. Som kvinde kender du oftest dine mærker, og derfor skal der også være et stort udvalg at gå på opdagelse i. 

Lad dig forundre af Guccis traditionelle og moderne designs, der henvender sig til alle aldersgrupper. Du kan finde det ikoniske dobbelt-G på et væld af stel – et mærke, der har fungeret som symbol på luksus i over hundrede år. Stellene spænder over runde som firkantede, skrigfarvede som sorte.

Er du mere til skarpe udformninger, der holder år efter år? Så kan du også få briller fra Saint Laurent. Her skelner brillerne ikke mellem køn, hvilket giver dig holdbare udformninger og markerede kanter. Helt perfekte til det runde ansigt og kvinden, der gerne vil symbolisere uovervindelighed. År efter år.

Til kvinden, der gerne vil fokusere på det rolige i hverdagen og det naturlige i livet, er der briller fra D.Arnesen. Her er den danske enkelthed og elegance i fokus. Samtlige stel er inspireret af nordens naturlige farver. Det giver dig en brille i dansk design, når det er allerbedst. D.Arnesen er til dig, der gerne selv vil bære brillen frem - og ikke omvendt. 
 

Få en ekstrabrille med

De fleste kvinder har mere end et par kjoler, flere par bukser og adskillige sko. Så hvorfor nøjes med kun én brille? Damebriller er oftest noget af det første, du opdager, når du kigger på en kvindes ansigt. Derfor skal brillerne også passe til dit helhedsudtryk, så de kan give det rigtige indtryk. Af den grund kan du altid få 50 procent på brille nummer to, når du køber en komplet første brille hos Profil Optik.

Det behøver heller ikke koste dig en bondegård, hvis du har behov for én brille til hverdag og én brille til fest. Du kan nemlig allerede benytte vores særlige kundefordele i dag. Det giver dig også mulighed for at købe en læsebrille til natbordet, så du ikke hele tiden skal flytte rundt på brillerne. For os er det nemlig vigtigt at give dig og dit syn de bedste forudsætninger. 

 1. Bestil synsprøve

Bestil Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores syns- og øjensundhedsundersøgelser.

Bestil tid