Populære søgninger
briller

Vi renser havene for plast

Hvert år ender næsten 8 mio. ton udtjente fiskenet, plastflasker og badesandaler i verdenshavene. Man anslår, at der i 2050 vil være mere plast end fisk i havene.

Det er vores mål at være en ansvarlig virksomhed, der bruger innovation til at finde løsninger. Vi har som et skridt i den rigtige retning skabt en unik brillekollektion med stel af 100 % genanvendt plast fra havet.

Kollektionen Fellepini x Sea2See omfatter forskellige modeller i forskellige farver og design, opkaldt efter have rundt omkring i verden.

Brillestellene er udviklet i samarbejde med den spanske organisation Sea2See, der med hjælp fra lokale fiskere indsamler og fremstiller nye produkter af plast.

Med Fellepinis nye kollektion ønsker vi i Profil Optik at gøre det lettere for vores kunder at træffe bevidste valg, så vi sammen kan bidrage til positive forandringer.
 

FELLEPINI X SEA2SEE

 

LÆS MERE OM VORES MILJØARBEJDE

skov

Vi tager ansvar for miljøet

Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

pige med briller

Vi tager et socialt ansvar

Profil Optik vil være med til at skabe et bedre liv for vores medmennesker – og et bedre samfund generelt. Derfor arbejder vi også med social bæredygtighed

Vores vision

Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.