Vi renser havene for plast

Hvert år lander næsten 8 mio. ton udtjente fiskenet, plastflasker og badesandaler i vores verdenshave. Og i 2050 regner man med, at mængden af plast vil overhale mængden af fisk. 

Vores mål er at være en bæredygtig og ansvarlig virksomhed, der støtter verdensmålene i Agenda 2030. Som et skridt i den rigtige retning har vi lanceret en unik brillekollektion af 100% genanvendt havplast.

Kollektionen hedder Fellepini x Sea2See, og dens modeller er navngivet efter have i hele verden. De klimavenlige brillestel er udviklet i samarbejde med den spanske organisation Sea2See, som ved hjælp af lokale fiskere indsamler og fremstiller nye produkter af den omkringdrivende plast.

Med Fellepinis nye kollektion vil vi gøre det nemmere for dig at træffe bevidste, bæredygtige valg. Sammen bidrager vi med positiv forandring og et mere bæredygtigt forbrug.

Kollektionen har indtil videre bidraget til at rense 60 tons plast fra Middelhavet og er vores bedst sælgende stel.

Fellepini x Sea2See

 

LÆS MERE OM VORES MILJØARBEJDE

 

 1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

  Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

  Profil Optiks miljøarbejde

 1. VI TAGER ANSVAR FOR SAMFUNDET

  Profil Optik vil være med til at skabe et bedre liv for vores medmennesker – og et bedre samfund generelt. Derfor arbejder vi også med social bæredygtighed.

  socialt ansvar

 1. VORES VISION

  Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.

  vores vision