Chefoptikerens 3 gode råd om flerstyrkebrill er


Profil Optiks chefoptiker Gitte Sørensen fortæller, hvad der er godt at tænke på, når man skal have nye briller med flerstyrkeglas.

1. Vælg ”skræddersyede” glas

Dine øjne er unikke, både hvad angår form, størrelse, placering i ansigtet, synsnedsættelse og meget mere. Med flerstyrkeglas skal de endda flytte sig mellem forskellige slibninger og stille skarpt på et splitsekund. Derfor gør det en kæmpe forskel at fremstille og montere glas helt præcist efter dine unikke øjne. Hos Profil Optik bruger vi det avancerede Visioffice til at scanne dine øjne i 3D og få de mest præcise målinger.

2. Vælg glas, som beskytter øjnene og forebygger øjensygdomme

Glas af god kvalitet bør beskytte dine øjne mod både skadeligt UV-lys og det usunde blå lys, der udsendes af eksempelvis digitale skærme. Det kan både modvirke trætte øjne og forebygge øjensygdomme senere i livet. Spørg os i butikken om, hvilke glas som beskytter mod UV og blåt lys.

3. De bedste glas giver et optimalt syn på alle afstande – og i alle situationer

Med moderne Eyecode-teknologi kan vi skabe flerstyrkeglas, som ikke kun er specialslebne efter dine øjne, men eksempelvis også efter, hvordan de bevæger sig. Derfor kan vi finjustere glas, som giver dig et optimalt syn hele dagen – når du sidder stille, når du nærlæser et kort, løber en tur, eller følger med på skærmen. Glassene er så godt tilpassede, at selvom du testede to helt forskellige stel, med forskellig afstand til øjnene, ville dit syn være fuldstændig ens – en ekstra bonus for dig, der holder af at bruge mere end én brille.

Briller til alle dine behov

Med Lifestyle fra Profil Optik vælger du briller til alle dine behov. Vi tjekker dine øjne hvert år – og har du brug for ændret styrke i dine glas, følger det også med.

Læs mere