Økonomisk og populært progressivt glas til en aktiv livsstil


Mange oplever det som en begrænsning i deres liv, når øjnenes muskler får sværere ved at fokusere på forskellige afstande. Men sådan behøver det ikke at være. Varilux Physio 3.0 er et økonomisk og populært progressivt glas, som ved hjælp af moderne teknologi giver dig mulighed for at fortsætte med at leve et aktivt liv.

Essilor Varilux er navnet på verdens første, moderne, progressive brilleglas til korrektion af presbyopi, også kaldet alderssyn. Det blev lanceret allerede i 1959, og siden er varemærket Varilux blevet videreudviklet med en række forskellige produkter, som passer til mange forskellige kunder. 

Varilux Physio 3.0 er et progressivt glas, som passer til en bred kundekreds uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er Essilors bedst sælgende progressive glas i Norden. I uafhængige undersøgelser, bestilt af Essilor, oplyser 80 % af brugerne, at de synes, Varilux Physio 3.0 giver et problemfrit og naturligt syn - også i situationer, hvor andre progressive glas fungerer dårligere som fx i mørke. 

Bedre kontrast og nattesyn

En karakteristisk egenskab ved Varilux Physio 3.0 er Wavefront Management System. Når lyset passerer gennem brilleglas, opstår der som regel en forvrængning. Ideelt set skal lyset passere hornhinden og linsen og skabe en punktformet afbildning på nethinden. Men med nogle typer glas kan punktet blive udvidet og stå uskarpt på nethinden. Det har Essilor kompenseret for i Varilux Physio 3.0. ved hjælp af en særlig teknologi. 

– I dette brilleglas benytter vi WaveFront-teknologi til at undgå forkerte brydninger og opnå en punktformet afbildning på nethinden. Det betyder, at du får bedre kontrast og f.eks. oplever, at bogstaver i bøger og aviser står skarpere. Du får også bedre nattesyn, siger Hugo Schunnesson, som er Product Manager og autoriseret optiker hos Essilor.

Få et bredere synsfelt

En anden egenskab ved Varilux Physio 3.0 er det, som Essilor kalder Binocular Booster. Det betyder kort fortalt, at du oplever en større bredde i glasset, når du ser gennem det. Hugo Schunnesson forklarer:

– I teorien kan jeg som optiker nøjes med at bestille ét af glassene i dine briller, fx hvis det ene glas er gået i stykker. Mens så ved jeg ikke, hvilket glas det kommer til at sidde ved siden af, og om du har forskellig styrke i glassene. Med Binocular Booster skal jeg kende styrken i det andet glas, fordi glassene i højere grad skal arbejde sammen, for at du kan få den samme synsoplevelse med begge glas. På den måde kan hjernen lettere kombinere synsindtrykkene til et billede, siger han.

Populært allround-glas 

Varilux®Physio® 3.0 er et økonomisk og populært allround-glas til korrektion af presbyopi (alderssyn). Essilor® har, ved hjælp af Wavefront Management System (W.A.V.E. ™ 2.0), kompenseret for forvrængninger i brilleglasset, hvilket forbedrer kontrast og nattesyn. Binocular Booster™-teknologien gør det lettere for øjnene at kombinere synsindtrykkene fra begge øjne til én synsoplevelse og giver et bredere synsfelt. 

Varilux®Physio® 3.0 omfatter også Essilor® Eye Protect System™, som er et intelligent filter, der beskytter mod UV-lys og det potentielt skadelige lys fra solen og skærme. 

Book en synsundersøgelse her