1. Ögonhälsocenter

Kompetenceforsyning og -udvikling

At få succes med at tiltrække, udvikle og fastholde motiverede medarbejdere med de rigtige kompetencer og forståelse for kundernes behov er en afgørende succesfaktor. Målet er at være den mest attraktive virksomhed i branchen og oparbejde en stærk, værdidrevet kultur. Profil Optik arbejder aktivt med godt arbejdsmiljø, sundhed, kompetenceudvikling samt mangfoldighed og ligestilling. Vi har nultolerance over for krænkende særbehandling.

At Profil Optik virkelig sætter pris på uddannelse og kompetence, ses også i de ambitiøse videreuddannelsesprogrammer, vi tilbyder medarbejderne. I vores interne uddannelsesprogram, Synsam Academy, lanceres løbende et bredt udvalg af vigtige kurser til vores medarbejdere.

 

LÆS MERE OM VORES MILJØARBEJDE

 

 1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

  Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

  Profil Optiks miljøarbejde

 1. VI TAGER ANSVAR FOR SAMFUNDET

  Profil Optik vil være med til at skabe et bedre liv for vores medmennesker – og et bedre samfund generelt. Derfor arbejder vi også med social bæredygtighed.

  socialt ansvar

 1. VORES VISION

  Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.

  vores vision