Specifikationer

Styrke:
-10.00 til -0.25
Base kurve:
8.7
Diameter:
14.2
Anvendelsestid:
Endagslinser
Kontaktlinsetype:
Enkeltstyrke
Mærke:
MiSight
Leverandør:
Cooper Vision
Materiale:
Omafilcon A
Væskeindhold:
60%
Toning:
Ja

Beskrivelse

. MiSight® 1 day er verdens første CE-godkendte bløde kontaktlinse med dokumenteret bremsende effekt på udviklingen af nærsynethed hos børn. Dette sker ved hjælp af det innovative ActivControl dual focus-design. Tilpasning af linsen foregår hos din optiker for at sikre korrekt styrke og maksimal effekt af behandlingen. Du kan kun købe MiSight® 1 day, hvis du allerede er igang med behandling og har en gyldig recept fra din Profil Optik butik. Kontakt din nærmeste Profil Optik, hvis du har spørgsmål eller tanker, så er vi klar til at give jer yderligere information.

Et tre-årigt studie har vist, at MiSight® 1 day bremser børns udvikling af nærsynethed med 59 % i gennemsnit sammenlignet med børn, som anvender almindelige linser. Linsen er produceret i materialet PC Technology™, som gør, at den kan bibeholde fugten over en lang dag i et tørt miljø, og linsen føles derved lige som komfortabel om aftenen som om morgenen. Endagslinser er sunde at anvende, da man skifter til en ny frisk linse hver dag.

Denne kontaktlinse er certificeret plastneutral i samarbejde med Plastic Bank. Når du vælger Plastic Bank-certificerede kontaktlinser, hjælper du os med at mindske klimapåvirkningen og genanvende plast fra havnære områder. Læs mere om Plastic Bank og vores bæredygtighedsarbejde her.

MiSight 1 Day

30 stk/pakke

Du skal besøge en butik for at starte et abonnement på dette produkt.

Brug din enheds standardbrowser til at bruge denne funktion.

1. Tryk på "●●●" i hjørnet

2. Vælg at bruge standardbrowseren

Lad browseren bruge dit kamera til at fortsætte.

Ups! Der ser ud til at have været en fejl.