At arbejde hos Profil Optik


For os er det fineste og vigtigste vi kan gøre, at hjælpe andre med at se bedre og se bedre ud. Hos Profil Optik gør vi derfor altid lidt mere.

En synsprøve hos os foregår sammen med en optiker med høj faglighed, der anvender den seneste teknologi og går dybere end Sundhedsstyrelsen retningslinjer foreskriver. Vi tilbyder alle vores kunder et sundhedstjek af deres øjne. Det hedder en FundusTest. Vi screener kundens øjne for tidlige tegn på sukkersygeforandringer og forkalkning. Hvis disse forandringer findes i de tidlige stadier, kan synstab undgås. Vores viden og udbud indenfor glas, linser, stel, solbriller og sportsbriller dækker alle behov og prisklasser. Vi sælger både vores egne varemærker, samt mærker fra verdens førende modehuse. Vi ønsker at give vores kunder en mere personlig service, mere af vores tid og ægte omsorg. VI SER DIG!

  1. Om os

Hvem er Profil Optik?


Profil Optik er Danmarks førende optikerkæde med mere end 112 butikker. Vi er en del af Synsam Group, der har over 490 butikker i hele Norden. Læs mere om os, vores produkter, og hvordan det er at arbejde hos Profil Optik.

Læs mere her
  1. Derfor skal du arbejde hos Profil Optik

Derfor skal du arbejde hos Profil Optik


Vi sætter stor pris på alle vores kollegaer. Har man valgt at arbejde hos os, så er man en del af en særlig familie, der har valgt at drage omsorg for de mange kunder, der søger hjælp til et bedre syn hos os. Derfor udvikler vi dig og delagtiggør dig i virksomheden, så du forstår, at du er værdsat.

Læs mere om fordelene ved at arbejde hos Profil Optik.

Læs mere her
  1. Bliv elev hos os

Bliv optikstuderende hos os


Er du 2-års optikstuderende, eller står du lige for at skulle starte som 1-års optikstuderende, hører vi rigtig gerne fra dig. Hos Profil Optik er vi altid på udkig efter dygtige, kundeorienterede talenter, der ønsker at få den praktiske del af deres uddannelse i en faglig tung organisation. Vil du være med på fremtidens vinderhold, så læs mere her.

Læs mere her
  1. Ledige stillinger

Ledige stillinger


Deler du Profil Optiks passion for service og det personlige møde med kunden? Så er Profil Optik det rigtige sted for dig. Vi søger altid medarbejdere, der vil udvikles og vokse sammen med os. Her kan du læse om vores ledige stillinger.

Se vores ledige stillinger her
  1. FAQ

FAQ


Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål vi får i forbindelse med ansøgninger om job hos Profil Optik.

Klik her