Synsprøve


Dybdegående synsundersøgelse for at kunne finde din præcise brille- eller kontaktlinse styrke.

Synsundersøgelse – briller

 

Dybdegående synsprøve, hvor vores optiker både undersøger, om du skal have briller/kontaktlinser og også kontrollerer, hvordan det går med dine øjne. Synsprøven suppleres af et fundusfoto og en måling af øjets indre tryk. 
Vi hjælper dig med råd og tips til valg af brillestel efter synsprøven.

Varighed: ca. 60 minutter


Synsprøve – kontaktlinser

 

Kontaktlinseundersøgelsen er til dig, der allerede har kontaktlinser. Undersøgelsen udføres af en optiker, som kan udmåle til både briller og kontaktlinser. 

Varighed: ca. 30 minutter

Synsprøve – virksomhed

 

Synsprøve med henblik på arbejdsrelaterede briller såsom skærmbriller og beskyttelsesbriller. Du får en komplet synsprøve af vores optiker, og med den kan vi vurdere både dine arbejdsrelaterede synsbehov og dine private synsbehov.
Husk: Har du allerede briller, skal du tage dem med til undersøgelsen. Husk også at medbringe rekvisitionen fra din arbejdsgiver. Vi hjælper dig med råd og tips til valg af brillestel efter synsprøven.

Varighed: ca. 45 minutter

 

Kontaktlinse nyudmåling -  for begyndere

 

Undersøgelsen er til dig, der aldrig har haft kontaktlinser før. Vores optikere foretager en grundig synsprøve, undersøger dine øjne og tilpasser kontaktlinserne efter netop dine behov. Vi lærer dig at sætte dine linser i og tage dem ud, samt hvordan du renser og passer på dem på den bedste måde. 

Varighed: ca. 60 minutter