Synsprøve


Dybdegående synsundersøgelse for at kunne finde din præcise brille- eller kontaktlinse styrke.

Synsprøve – briller

Har du brug for briller, eller vil du bare gerne have tjekket dit syn? Så kan du få foretaget vores mest almindelige synsprøve, uanset om du allerede bruger briller eller ej.  Den almindelige synsprøve bliver udført af en af vores autoriserede optikere og tager omkring 30 minutter. Her bliver der foretaget en dybdegående synsanalyse, for at finde din præcise brillestyrke. Hvis du er kontaktlinsebruger får du også tjekket linsernes tilstand, alt imens optikeren giver gode råd med på vejen.

Kom gerne 20 minutter før den bestilte tid, så hjælper vi dig med råd og tips til valg af brillestel.

Varighed:

30 minutter

Synsprøve – kontaktlinser

Kontaktlinseundersøgelsen er til dig, der allerede har kontaktlinser. Ved denne synsprøve kontrollerer vi dine linser, dit syn og din øjensundhed. Undersøgelsen bliver udført af en autoriseret optiker, som foretager en grundig undersøgelse af dine øjne og dine linser. Hvis du ønsker at få foretaget en øjenundersøgelse med briller på, at det selvfølgelig også inkluderet. Har du spørgsmål til dine linser, dit abonnement eller selve forløbet, kan du altid tage en snak med din lokale optiker.

Efter synsprøven kan optikeren give dig recept på både briller og kontaktlinser, hvis det er nødvendigt.

Varighed: 

30 minutter

Synsprøve – virksomhed

Ifølge dansk lovgivning har du ret til en betalt synsundersøgelse, hvis du har gener på grund af dit arbejde. Derfor har Profil Optik udviklet en synsprøve med henblik på arbejdsrelaterede briller såsom skærmbriller og beskyttelsesbriller. Ved denne synsundersøgelse får du en komplet synsprøve af en af vores autoriserede optikere. Ud fra denne prøve kan vi både vurdere dine arbejdsrelaterede behov og dine private behov. 

Inden synsprøven er det vigtigt at du udfylder en rekvisition med bl.a. udmåling af din arbejdsplads, så vi bedre kan vurdere dine arbejdsforhold. Hvis synsprøven viser, at du har brug for skærm- eller sikkerhedsbriller, så skal virksomheden betale for dette.

Husk: Har du allerede briller, skal du tage dem med til undersøgelsen. Det er samtidig vigtigt at medbringe rekvisitionen fra din arbejdsgiver. 

Kom gerne 20 minutter før den bestilte tid, så hjælper vi dig med råd og tips til valg af brillestel.

Varighed: 

30 minutter

Synsprøve – kørekort 

Når du skal have kørekort, er der visse krav til din synsstyrke, dit synsfelt og samsyn. Derfor har vi en synsundersøgelse specielt til formålet. Her undersøger vi dine øjne ud fra kravene til dine synsfunktioner, når du skal køre bil. På den måde skaber vi sammen de bedste forudsætninger for sikker trafik. Efter synsundersøgelsen udfylder vi din synsattest til kørekort B og sender det elektronisk til dig. Har du brug for mere end det, skal du også bestille en almindelig synsprøve.

Husk: Det er vigtigt, at du medbringer et gyldigt ID-kort eller pas. Denne synsprøve kan heller ikke bestilles online, så for at bestille tid skal du ringe til en af vores optikere. Du finder en oversigt over vores butikker her.

Varighed: 

15 minutter

  1. Bestil synsprøve

Bestil Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avanceret teknologi og udstyr til vores syns- og øjensundhedsundersøgelser.

Bestil tid