kvinde og barn tager synsprøve

Book en synsprøve

Synsforandringer kommer ofte snigende. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt får tjekket dit syn af en autoriseret optiker.

En synsprøve er en grundig undersøgelse af dine øjne. Vi måler dine styrker, og sikrer en uddybende undersøgelse af dine øjnes sundhed. Med en afdækning af dine behov, kan vi herefter tilbyde den bedste løsning til dig.

Synsprøven er inkluderet i prisen ved køb af briller, ved kontaktlinseabonnement eller hvis du er Profil Optik Lifestylekunde.

Pris: 298,- 

Gratis synstest

En gratis synstest er en elektronisk måling af dit afstandssyn. Den giver en indikation af, om du har brug for briller eller kontaktlinser. En gratis elektronisk synstest er ikke nok til at kunne lave briller eller kontaktlinser, her har du også behov for en synsprøve. Du kan altid få tjekket dit syn med en gratis elektronisk synstest. Helt uden tidsbestilling. 

Find butik nær dig

1

Vælg undersøgelsestype

2

Vælg butik

3

Vælg et af de foreslåede tidspunkter for undersøgelsen

4

Dine oplysninger


Barn som går til synsprøve

Det bedste udstyr til dine øjne finder du hos os

Hos Profil Optik har vi noget af det mest avancerede og moderne udstyr på markedet, som vi anvender ved både den gratis elektroniske synstest og ved synsprøven. Vores udstyr giver os det bedste teknologiske udgangspunkt, til at undersøge dine øjne. Med vores avancerede udstyr kan vi nemlig foretage en grundig undersøgelse af dine øjne og dit syn.

Uanset om du blot skal have en anden styrke i dine glas, om du skal have et helt nye briller eller vil prøve kontaktlinser, kan vi hjælpe dig. Ved synsprøven sikrer vi grundige udmålinger og skræddersyr dine briller eller kontaktlinser, så de er tilpasset dig og dit syn.

Mand får taget synsprøve

3 tegn på at det er tid til en synsprøve

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af de nedenstående tegn, så anbefaler Profil Optik, at du bestiller tid til en synstest hos din nærmeste butik.

  1. Trætte øjne og hovedpine. Hvis din styrke har ændret sig, kan dine øjne blive trætte. Det kan gøre, at du får hovedpine, når du arbejder, kører bil og generelt koncentrerer dig

  2. Svært ved at læse. Har du fået sværere ved at koncentrere dig om at læse? Så kan det være en indikation på, at din styrke har ændret sig

  3. Sløret syn. I de fleste tilfælde er et uskarpt syn tegn på, at du har behov for en anden styrke i dine briller eller kontaktlinser

Briller liggende på bord

Book en synsprøve til dig

Har du behov for briller? Vil du have vurderet, om dine øjne viser tegn på grøn stær? Eller mistænker du dit barn for at have fået nedsat syn? Uanset hvad så kan Profil Optik hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Ved en synsprøve benytter vores dygtige optikere vores avancerede teknologi og udstyr til tjek af dit syn, og en grundig undersøgelse af dine øjne, så de kan finde den løsning, der passer allerbedst til dig. Har du briller i forvejen, så tjekker vi, om styrken stadig passer til dine øjne.

Personale hjælper kunder med at vælge brillestel

I forbindelse med undersøgelsen af dine øjne, tjekker vi deres sundhedstilstand ved at tage et billede af nethinden og lave en trykmåling af øjnene. På den måde kan vi opdage tidlige tegn på følgesygdomme af sukkersyge, grøn stær, forkalkning af øjet (AMD), og meget andet. Ved indikationer på øjensygdomme, bliver du sendt videre til en øjenlæge. Vores tilknytning til øjenlæger landet over, er med til at sikre et højt fagligt niveau. Derfor kan du som kunde føle dig tryg hos os.