Velkommen til SYNSAM RECYCLING STORE


Vælg stel og solbriller, der passer til dig - og gør samtidig noget godt for miljøet.

Synsam Recycling Store ligger i Rosengårdcentret i Odense, og her kan du spare penge på at købe klimavenligt. Du kan frit vælge mellem secondhand stel, tidligere kollektioner fra de førende internationale modehuse og nye bæredygtige kollektioner, fremstillet af havplast fra Middelhavet eller af gamle briller indsamlet i vores butikker, der genanvendes og får et nyt cirkulært liv i Cirkular Collection. Og uanset hvilke briller du vælger, kan du altid være sikker på, at du får den gode kvalitet med hjem, som du kender fra Profil Optik.

Vi glæder os til at se dig i butikken!

Butikken åbner torsdag den 10. februar. 

BESTIL TID

 

 1. OVER 3.500 DESIGNERSTEL


  Hos Synsam Recyling Store finder du mange forskellige briller og solbriller fra udgåede designerkollektioner. Du kan finde stel fra mærker som Gucci, Tom Ford, Ray-Ban, Oakley og mange flere.

 1. Bæredygtige briller

  CiRCULAR


  Vores Circular Collection består af miljøvenlige stel lavet af genbrugte materialer og gamle briller - bare i helt nye kollektioner. Her finder du også klimavenlige stel af genbrugt havplast, der er udviklet i samarbejde med den spanske organisation, Sea2See.

 1. SECONDHAND


  Hos Synsam Recycling Store finder du briller, som vores kunder har indleveret til genbrug i vores Profil Optik butikker. De stel, der er i god stand, har vi renset og finjusteret, så de kan få et nyt liv hos nye kunder.

   


ALTID HOS SYNSAM RECYCLING STORE:

 1. KOMPLET FLERSTYRKEBRILLE FRA 

  790 kr*


  BESTIL TID

 1. komplet ENKELTSTYRKEBRILLE frA 

  190 kr*


  BESTIL TID

 1. DESIGNERSTEL FRA 100 kr*


  BESTIL TID

*Prisen på stel gælder kun ved køb af glas i Synsam Recycling Store. Prisen gælder for udvalgte stel og glas. Kampagner i Profil Optiks butikker gælder ikke i Synsam Recycling Store. Stel i Synsam Recycling Store er ikke inkluderet i Profil Optiks prisgaranti. 50% på brille nr. 2 gælder ikke i Synsam Recycling Store. Der må købes maks. 3 solbriller pr. kunde.