Velkommen til SYNSAM RECYCLING STORE


Her finder du tusindvis af designerbriller til nogle af Danmarks absolut billigste priser. Du kan frit vælge mellem secondhand, tidligere kollektioner fra de førende internationale modehuse og nye kollektioner fremstillet af havplast eller af gamle briller, der indsamles i vores butikker, så materialet kan genanvendes. Kig ind, så hjælper vi dig med at finde lækre designerstel til faste og super lave priser. 

Vi glæder os til at se dig i butikken!

BESTIL TID

 

 1. OVER 3.500 DESIGNERSTEL


  Hos Synsam Recyling Store finder du mange forskellige briller og solbriller fra udgåede designerkollektioner. Du kan finde stel fra mærker som Gucci, Tom Ford, Ray-Ban, Oakley og mange flere.

 1. Bæredygtige briller

  CiRCULAR


  Vores Circular Collection er kvalitetsstel fremstillet af genanvendte materialer – deriblandt brugte stel indsamlet i vores butikker. Vi har også kollektionen Fellepini Sea2See, som er fremstillet af 100% havplast opsamlet fra Middelhavet – i samarbejde med organisationen Sea2See. 

 1. SECONDHAND


  Hos Synsam Recycling Store finder du briller, som vores kunder har indleveret til genbrug i vores Profil Optik butikker. De stel, der er i god stand, har vi renset og finjusteret, så de kan få et nyt liv hos nye kunder.

   


ALTID HOS SYNSAM RECYCLING STORE:

 1. KOMPLET FLERSTYRKEBRILLE FRA 

  1.000 kr*


  BESTIL TID

 1. komplet ENKELTSTYRKEBRILLE frA 

  300 kr*


  BESTIL TID

 1. DESIGNERSTEL FRA 100 kr*


  BESTIL TID

*Prisen på stel gælder kun ved køb af glas i Synsam Recycling Store. Prisen gælder for udvalgte stel og glas. Kampagner i Profil Optiks butikker gælder ikke i Synsam Recycling Store. Stel i Synsam Recycling Store er ikke inkluderet i Profil Optiks prisgaranti. 50% på brille nr. 2 gælder ikke i Synsam Recycling Store. Der må købes maks. 3 solbriller pr. kunde.