SUN99


En klub for dig der elsker Ray-Bans

  1. 99,- pr. måned  
    Ingen renter, Ingen gebyer 
    Ingen udbetaling

Få et par nye Ray-Ban solbriller hvert år for kun 99,- om måneden

Meld dig ind i Profil Optiks SUN99 og få et par spritnye Ray-Bans hvert år for kun 99,- pr. md. Du vælger frit blandt stort set alle vores Ray-Ban solbriller, selvfølgelig også de helt nye designs. Værdien kan være helt op til 1.498 kr. Så ja, det ER en god deal!

Sådan fungerer SUN99

Sun99 er en solbrilleklub, som det koster 99 kr. om måneden at være medlem af. For pengene får du et nyt par Ray-Ban solbriller hvert år, kommer til forudsalg og får sjove fødselsdagsgaver fra klubben. Og du slipper for at skulle betale 1.500 kr. her og nu for at få fingre i et par nye Ray-Ban.

SUN99 er til dig, der aldrig kan få solbriller nok, og som ikke vil gå ned på hverken udstyr eller kvalitet.

Som medlem af SUN99 får du besked om nye, spændende produkter og gode tilbud. Og uden at sige for meget, så kan en SUN99 fødselsdagshilsen være ganske særlig.   

Samlede kreditomkostninger 0,- Samlet beløb, der skal betales tilbage for brille 1.188,- (v. 99,-/md. i 12 mdr.). Fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,0%.

RESURS BANK

Vi samarbejder med Resurs Bank, og når du melder dig ind i SUN99, bliver der lavet en almindelig kreditvurdering. Hvis du husker både billed-ID (pas eller kørekort) og dit sygesikringskort, så går ekspeditionen typisk lidt hurtigere.