Sport Vision Training


Træn som de professionelle

Vidste du, at ved at træne dit syn, kan du optimere din sportsperformance?
 

85–90% af al den information din hjerne modtager, får den via synet. Derfor har det utroligt stor betydning for din performance som sportsudøver, hvor effektivt du bruger dit syn. Sport Vision Training er for dig, der ønsker at nå dit fulde potentiale, hvad enten du dyrker din sport på motions- eller eliteplan.

Når du påbegynder et synstræningsforløb hos Profil Optik, går vi ind og arbejder med din hjernes evne til at opfatte det, dine øjne ser. Da hjernen er plastisk, kan den trænes til at behandle data fra synet hurtigere og mere effektivt. Du kan dermed træne dig til en hurtigere reaktionsevne, et bedre perifært syn, bedre overblik – og til bedre resultater i din sportsgren.

De bedste sportsfolk i verden ved, at små forskelle kan være afgørende. Det gælder uanset om du dyrker holdsport, kampsport eller e-sport. Derfor har vi også trænet både FC Nordsjællands superligaspillere og Counter-Strike teamet Astralis. Men et effektivt syn hjælper dig også uden for din sport, fx til at reagere hurtigere i trafikken.

Du bruger dit syn mere end du tror. Med Sport Vision Training lærer du at bruge det mest effektivt – både i din sport og i din hverdag. Det gør en forskel.

SPORT VISION TESTEN

Vi starter med en 45 minutters Sport Vision Test, der fortæller os alt om dit nuværende niveau og potentiale for optimering. Du finder også ud af hvordan du er placeret i forhold til andre sportsfolk inden for netop din sportsgren.

Vi tester dig på 10 forskellige parametre:

 • SYNSEVNE
  Dit syn skal være skarpt og dine øjne gode til at samarbejde, hvis du skal kunne dyrke din sport optimalt.
 • KONTRASTSYN 
  Din følsomhed for kontraster gør, at du bedre ser detaljer, fx på greenen på en golfbane eller på skærmen i din e-sport.
 • DYBDESYN
  Et godt dybdesyn er afgørende, når du skal bedømme afstande og reagere på objekter i bevægelse.
 • SYNSOMSTILLING
  God evne til at se skiftevis på kort og lang afstand gør, at du hurtigere kan bedømme en situation, fx i en fodboldkamp.
 • OPFATTELSESEVNE
  Din evne til at fortolke det du ser, hurtigt og korrekt, er afgørende i stort set alle sportsgrene.
 • OVERBLIK
  Hvor god du er til at holde styr på flere bevægelige ting på samme tid er særligt vigtigt i holdsport og e-sport.
 • REAKTIONSTID
  Jo hurtigere din krop reagerer på synsindtryk, jo bedre klarer du dig i sportsformer, hvor øjebliksbeslutninger er afgørende.
 • ØJENBEVÆGELSER
  At kunne flytte blikket hurtigt mellem forskellige fokuspunkter og indsamle information er vigtigt i mange forskellige elementer af sport.
 • ØJE-HÅND-KOORDINATION
  Jo bedre dine bevægelser passer til det, du ser, des færre fejl vil du lave i din sport.
 • PRÆSTATION UNDER PRES
  Det er vigtigt at kunne reagere hurtigt på synsindtryk i en presset situation, såsom når du kører bil eller dyrker konkurrencesport.

TRÆNINGSFORLØB

Dit personligt tilrettede træningsforløb udvikles på basis af dine resultater fra Sport Vision Testen og en vurdering af dit fulde potentiale. Et træningsforløb varer 3–4 måneder, alt efter hvilke områder du har behov for at få udviklet. Forløbet er designet, så du hurtigt vil kunne mærke en forskel.

Et komplet træningsforløb inkluderer:

• Professional Vision Training test                                                                        ca. 45 min.
• Udvidet synsanalyse – efter behov                                                                    30–45 min.
• Udarbejdelse af individuelt træningsprogram inkl. undervisning                  30 min.
• Træning hjemme                                                                                                  1 måned
• Første re-test                                                                                                        ca. 45 min.
• Træning hjemme                                                                                                  1 måned
• Efterfølgende re-tests inkl. evaluering og afslutning                                      ca. 60 min.

 

I synstræningsforløbet indgår også en vurdering af dit syn og samsyn, der viser om der er basis for at foretage en udvidet synsanalyse. I en del tilfælde, vil sportsbriller med styrke, eller linser, kunne bidrage til at løfte din performance yderligere. Med et synstræningsforløb hos Profil Optik kan du være sikker på, at du udnytter dit syn optimalt i din sport.

PRISER
 

TRÆNINGSFORLØB

Hvis du foretrækker, kan du betale enkeltvis for de forskellige dele af forløbet:

1.299, -

Test og udvidet synsanalyse + Udarbejdelse og instruktion i personligt træningsprogram

699,-

Re-test og tilretning af personligt træningsprogram. Et træningsforløb indbefatter som regel mindst 3 re-tests.  

499,-

Afsluttende analyse og vejledning i vedligeholdelse af opnåede resultater

SAMLET PAKKE

3.499, -

• Test
• 3 x re-test
• Afsluttende analyse

 1. Bestil tid allerede i dag  Sport Vision Training udbydes helt eksklusivt i vores butik i Field's. Du kan bestille din tid på telefon 

  72 40 00 14.