Profil Optik København


Brug for nye briller, kontaktlinser eller glas? Så kom forbi en af Profil Optiks optikere i København. I alle vores butikker finder du et stort udvalg af gode produkter i høj kvalitet. Derudover står vores optikere klar til at vejlede og guide dig til de bedste løsninger for dit syn - uanset hvilken butik du vælger.

Her finder du den nærmeste butik

Om du opholder dig i hjertet af København, på det multikulturelle Nørrebro eller blandt nybyg i København S, så ligger der en Profil Optik tæt på. Vi har nemlig butikker fordelt over alle Københavns bydele. Så ligegyldigt om du går ind i butikken på Østerbrogade eller Arne Jacobsens Allé, vil du altid møde professionelt personale, der tager sig godt af både dig og dit syn. 

Kom forbi den Profil Optik, der er lige ved dig. Du finder vores gode butikker her:

Velkommen hos din optiker i København!

Hos alle Profil Optiks butikker kan du finde et stort udvalg af briller og en masse andre services. Blandt andet kan du få lavet forskellige typer synstest i alle butikkerne indenfor vores åbningstider mandag til lørdag. Her foretager vores lokale optikere en grundig øjenundersøgelse og sørger for, at du får den rigtige hjælp - uanset om du er brillerbruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Profil Optiks optikere tilbyder forskellige synstest, såsom:

  • Synsprøve – Briller

  • Synsprøve – Kontaktlinser

  • Synsprøve - Kontaktlinsetilpasning

  • Synsprøve - Børn
     

Profil Optik: Fordele der glæder alle

Som kunde hos Profil Optik vil du opleve en masse fordele. Du får blandt andet et stort udvalg af briller, stel og diverse designs både i butikken og online på telefon eller computer. Så du kan du altid - og alle steder - finde en løsning. Du kan også komme forbi en af vores butikker, hvis du har brug for hjælp til at vælge briller. Gennem grundig vejledning gør vores personale nemlig deres bedste for at finde den brille eller de kontaktlinser, der matcher dig og dine behov. 

Ønsker du løsninger til de forskellige behov, du har i din hverdag, er så Lifestyle måske noget for dig. Her er årlige synsprøver og tre eller flere briller inkluderet - eksempelvis flerstyrkebriller, læsebriller eller solbriller, som alle er forsikret mod skader og styrkeændringer. Du kan også vælge stel fra diverse mærker og glas med netop den styrke, der passer til dine øjne. Du skal bare komme forbi en af vores butikker og skrive dig op til aftalen. Og når du er her, kan du selvfølgelig shoppe linsevæske og andet tilbehør, som du lige står og mangler. 

Oplev et stort udvalg af briller 

Har du brug for nye briller, kontaktlinser, solbriller eller noget helt fjerde, der kan forbedre dit syn og dine øjne? Så kan du finde det hos Profil Optik. Vi er Danmarks førende optikerkæde, hvilket betyder, at vores store udvalg dækker over et væld af briller, flere forskellige typer af kontaktlinser samt diverse glas både i butikken og online på vores webshop.

Kom forbi en af vores butikker i København både torsdag efter arbejde og lørdag formiddag - vi holder nemlig kun lukket søndag. 

Altid fordele hos Profil Optik

Uanset hvilken Profil Optik butik du køber din brille i, så har du altid ombytningsret i 30 dage. Det betyder, at vi altid gerne bytter dine briller, hvis du ikke er tilfreds, eller hvis de ikke passer. Vi har også gratis uheldsgaranti i 120 dage - så hvis dine nye briller eller kontaktlinser går i stykker, kan vi enten reparere eller erstatte dem. 

Har du brug for rådgivning til at købe de rigtige briller eller andet, så finder du hjælp i en af vores mange butikker. Her står det gode personale nemlig klar til både at svare på daglige spørgsmål og vejlede inden for optik - alt fra tirsdag formiddag og fredag eftermiddag. Derfor kan du også altid få foretaget en gratis synsundersøgelse i butikken, hvis du eksempelvis har tilbagevendende problemer med dit syn. Hos Profil Optik er du altid velkommen.

  1. Bestil synsprøve

Bestil Synsprøve


Vi er stolte over at have noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores syns- og øjensundhedsundersøgelser.

Bestil tid