Optikstuderende til 1. praktikperiode søges til Profil Optik i Hillerød


Profil Optik er Danmarks førende optikerkæde, med 111 butikker fordelt over hele landet. Vi har et stærkt fokus på faglighed, kundeservice og design. Som den eneste optikerkæde i Danmark har vi indkøbt et af markedets bedste Funduskameraer til alle vores butikker - TopCon NW 400 - der i kombination med analyseværktøjet RetinaLyze giver os udvidede muligheder for rådgivning. Vi er stolte og glade for at gå på arbejde og drives af et fælles mål om at forbedre vores kunders livskvalitet. Vores medarbejdere har alle et højt kompetenceniveau. Profil Optik har et unikt udvalg af designerbriller, solbriller og kontaktlinser fra ledende mærkevarer og leverandører, flere med eksklusiv forhandlerret. Profil Optik er en del af Synsam Group, der har mere end 400 butikker i Skandinavien og en samlet omsætning på 3 milliarder SEK.

Ansøgningsfrist

Løbende

Kontaktperson

Tina Pihl
Butikschef
Telefon: 0

På udkig efter en praktikplads til 1. praktikperiode?

Vi søger en empatisk, hjælpsom og serviceminded optikstuderende til vores butik i Hillerødmed opstart pr. 1. august 2021.

Er det dig, kan du se frem til en særdeles spændende og udfordrende uddannelsesplads med høj grad af indflydelse og selvstændighed. Du får rig mulighed for at udleve dine ambitioner og sætte dit eget professionelle præg på forløbet i samarbejde med os. Vi har hele tiden fokus på høj faglighed, så vi sikrer, at vores kunder får en 100% synsløsning. Vi tager udvidede sundhedsundersøgelser med Fundus og vi har Visioffice i alle vores butikker. Vi har travlt og glæder os til at få dig på vores hold.

Mere om dig:

  • Du er handlekraftig og drevet af at skabe resultater.
  • Din ambition er at give hver eneste kunde en professionel betjening og en god oplevelse.
  • Du er en dynamisk og positiv kollega, der bidrager til den gode stemning i butikken.
  • Du kan lide at have travlt.

Det får du:

  • Et selvstændigt, ansvarsfuldt og fagligt udfordrende job i en veldrevet optikerkæde, hvor vi respekterer din faglighed.
  • En arbejdsplads, der fokuserer på din faglige og personlige udvikling, og som både lytter til dig - og ser dig!
  • Direkte sparring med erfarne optikere og engageret praktikansvarlig.
  • Et team af dedikerede, dygtige kolleger.

Søg nu

Hvis du er klar til udfordringen og gerne vil være en del af Profil Optik holdet, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg