FAQ


Profil Optik søger hele tiden nye og kompetente medarbejdere. Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål, vi får, i forbindelse med ansøgninger om job. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os på profiloptik@profiloptik.dk. 

Hvordan søger jeg job hos Profil Optik?
Alle vores ledige stillinger annonceres her på vores hjemmeside under LEDIGE STILLINGER . Hvis du ikke finder en ledig stilling, der passer til lige præcis til din profil, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Hvad bør jeg overveje, når jeg søger job i butik?
Arbejdet i en butik er varierende, dynamisk og sjovt. Udover at brænde for service og mødet med kunden, er det godt, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstider, da mange butikker holder åbent i normale butiksåbningstider, hvilket også gælder sene eftermiddage og weekender.

Hvad sker der, når jeg sender en ansøgning?
Når du har sendt din ansøgning til en af vores ledige stillinger, vil du modtage en bekræftelse på mail, at vi har modtaget den. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, og processen er, at du vil blive kontaktet af enten vores Talent Management afdeling eller direkte af butikschefen for den givne butik.

Jeg har taget min optikeruddannelse i udlandet, kan jeg søge job som optiker hos Profil Optik i Danmark?
For at arbejde som optiker hos Profil Optik i Danmark kræver det en dansk autorisation. Hvis du er uddannet optiker/optometrist i et land uden for Danmark og gerne vil arbejde som optiker/optometrist i Danmark, kan du søge om dansk autorisation. Læs mere om det her.
Vær opmærksom på, at afgørelsen om ansøgning om autorisation i Danmark ikke nødvendigvis giver ret til opholds- og arbejdstilladelse i Danmark. 

Er det muligt kun at arbejde i weekenden?
Det er forskelligt fra butik til butik, hvilke behov de har, når det gælder weekendarbejde. Du er altid velkommen til at skrive det i din ansøgning, så tager vi det med i den samlede vurdering.

Kan jeg arbejde på deltid eller have studiejob hos Profil Optik?
I mange af vores butikker er der behov for at ansætte medarbejdere på deltid. I nogle tilfælde kan jobbet godt kombineres med et studie. Mange optikerstuderende vælger at kombinere deres studie med et job som salgs- og kunderådgiver i en af vores butikker. Det vil fremgå af vores stillingsannoncer, om der er tale om en deltids- eller studiestilling.

Kan jeg søge praktikplads hos Profil Optik?
Bestemt ja! Vi får en hel del henvendelser fra studerende fra forskellige uddannelser. Alle studerende med relevant studieretning er velkomne hos os. Det er ikke kun optikerstuderende, der kan søge. Fx kan handelsstuderende, der ønsker praktikophold i butik, også søge.