VI ELSKER ACCESSORIES

 

Aino Jawo og Caroline Hjelt har turneret verden rundt som duoen Icona Pop, og de ved alt, hvad der er værd at vide om musiklivet på farten. Bl.a. hvor meget et par gode solbriller betyder.


Aino Jawo og Caroline Hjelt mødte hinanden til en fest i 2009 og har siden ikke kun været gode venner, men også et af Sveriges mest succesrige bands, Icona Pop. Deres musik har indbragt dem 21 platinplader rundt omkring i verden. De elsker at lave ting sammen, især musik, og har lige købt et hus i Los Angeles, hvor de vil fortsætte med at lave musik. En dag i Stockholm prøver de brillestel og begynder straks at tale om, hvorfor det er så spændende med den slags detaljer. 

(Caroline) – Vi elsker accessories! Jeg kan godt lide at gå på scenen med solbriller på. Selv om de som regel ryger af efter det første nummer. Men solbriller er gode til at gøre et outfit personligt. Aino og jeg kunne godt have den samme T-shirt eller de samme jeans på, men aldrig de samme solbriller. Det er detaljerne, der betyder noget og gør os forskellige. 

(Aino) – Solbriller er det bedste! Man føler sig straks som en rockstjerne. Solbriller er med til at gøre et outfit perfekt på scenen. Jeg har to par almindelige briller med styrke, men måske 40 par solbriller. Men det er jeg ikke ene om, Caroline har sikkert endnu flere.

(Caroline) – Det kan godt være. Jeg er begyndt at gemme dem forskellige steder derhjemme, ellers siger min kæreste bare, at jeg ikke har brug for flere. 

(Aino) – Personligt synes jeg, at et par solbriller får mig til at føle mig som en rockstjerne – også de dage, hvor jeg er træt eller ikke orker at gøre noget ud af mig selv. Solbrillerne gør arbejdet for dig. De er også det perfekte gemmested. Jeg gemmer mig bag et par solbriller og ser på verden.

få stilen
 1. Fellepini 5012 C1 56
  Fellepini
  5012 C1 56
  kr. 999
 2. Fellepini O8 C41 5021
  Fellepini
  O8 C41 5021
  kr. 1.298
 3. D. Arnesen 2003 C2 51
  D. Arnesen
  2003 C2 51
  kr. 99
 4. D. Arnesen 2001 C2 50
  D. Arnesen
  2001 C2 50
  kr. 749

Hvordan bruger I de sociale medier?
(Caroline) – Vi interagerer med vores fans, især på Instagram. Vi vil gerne holde dem opdateret om, hvad vi laver, og om vores planer. Det er fantastisk, at man kan tale med nogen på den anden side af jorden, som har hørt ens musik. Det er det bedste ved de sociale medier.

Hvordan føles det at gå på scenen lige før en koncert?
(Caroline) – Vi er stadig nervøse, før vi går på scenen. En stor scene kan være skræmmende, men en lille i grunden endnu mere. Det bliver så intimt. Men jeg håber, vi aldrig mister den følelse, for det handler om at ville give sine fans det bedste, man kan.

Har I nogle turnéminder?
(Caroline) – Da vi spillede i Vegas første gang i 2014, hørte vi "I love it", da vi kørte i bil langs "The Strip". Det var en rigtig cool oplevelse. Det var dengang, vi lavede alting selv. Vi byggede selv scenen og alt muligt andet. Så det var en helt fantastisk oplevelse at høre den i radioen netop der og på det tidspunkt. 

(Aino) – Folk spørger ofte, om vi er trætte af "I love it". Svaret er: Nej, ikke endnu. Vi vil altid spille den, for den har en energi, der aldrig forsvinder.

(Caroline) – At spille den er som at trykke på en knap. Publikum vågner og bliver ellevilde. Vi elsker at spille den.

Hvad gør I for at slappe af efter en koncert?
(Aino) – Jeg elsker at lytte til podcasts. Noget af det bedste, jeg ved, er at slappe af med en god podcast, gerne en krimi. 

(Caroline) – Vi er meget ude i naturen, vi bevæger os. Det er godt, når man vil have tømt hovedet for tanker. Og så træner vi meget.

Hvordan er jeres fans?
(Caroline) – Vores fans er verdens bedste. De fleste er yngre drenge og piger, men af og til kommer der en ældre rocker og fortæller, at han elsker vores musik, "selv om han normalt ikke lytter til den slags musik". Vi har mødt bikere, der har fortalt, at de kan lide os – og langturschauffører. Så går det op for os, hvor stærkt musik virker.

Lifestyle by Icona Pop


Aino Jawo og Caroline Hjelt har turneret verden rundt som duoen Icona Pop, og de ved alt, hvad der er værd at vide om musiklivet på farten. Bl.a. hvor meget et par gode solbriller betyder.

læs mere om lifestyle by icona pop

BOOK EN SYNSUNDERSØGELSE HER

Vælg nærmeste butik