Forårstilbud


Hos Profil Optik kan du lige nu spare 25%* på hele vores sortiment - også de nyeste forårsvarer - når du køber en komplet brille eller solbrille med styrke.

  1. 25%*


    PÅ STEL OG GLAS

DET PERFEKTE BRILLESTEL TIL DIG
Hos Profil Optik finder du kun kvalitetsstel. Stel lavet af acetat, som består af bl.a. bomuldsmasse og stel lavet af metal. Vi har også ultralette og allergivenlige stel lavet af titanium, carbon, træ og horn. Fælles for mange af vores stel er desuden, at de er håndlavede og ofte passerer 100 processer, før de lander i butikkerne. 

Læs om vores mærkevarer

Udover de mange forskellige materialer har vi naturligvis stel i forskellige farver, faconer og størrelser. Kort sagt, så har vi noget for enhver smag og pengepung. 
Skulle du få lyst til at prøve nogle af vores mange stel, inden du kommer ned i butikken, så kan du prøve dem virtuelt via vores app, Stylelab by Profil Optik. Her kan du i ro og mag prøve både briller, solbriller og sportsbriller. 
Er du fortsat i tvivl, så har vi uddannede stylister i alle butikker, som altid er behjælpelige med gode råd og vejledning.

Hent StyleLab by Profil Optik

  1. Bottega Veneta BV0078O 002 48
  2. Modo 4509 CRYGD 48
  3. Michael Kors MK5004 1017R1 5913
  4. Web WE0156 53V 5121

Besøg din lokale Profil Optik butik og se det lækre udvalg af stel og solbriller.

BRILLEGLAS PÅ FØRSTE KLASSE
Vi tør godt sige, at vi er specialister i brilleglas og deres tilpasning. Vi benytter avanceret 3D måleudstyr, VisiOffice, som tager højde for dine unikke mål; bl.a. øjnenes placering i stellet, brillestellets vinkling og krumning i forhold til dit ansigt, øjets rotationspunkt, din hovedholdning og hvilket øje, der er det dominerende. Alt sammen noget der giver en suveræn tilpasning af brilleglassene til optimalt brug.
Hos Profil Optik er der noget for enhver økonomi og enhver synsudfordring. Tal gerne med os om de enkelte glaskvaliteters synsfelter og hvad der er bedst til dig og dine behov. 

Book en tid til en synstest med det samme Tryk her

*Tilbuddet gælder v. køb af komplet brille eller solbrille med styrke til og med 29.4.2017.
Kan ikke kombineres med Lifestyle abonnement, andre rabatter eller organiserede rabatter.