DU KAN TRYGT HANDLE HOS OS – VI PASSER GODT PÅ DIG OG HINANDEN


Vi gør alt, hvad vi kan, for at du trygt kan handle hos os - også i denne Corona tid. Vi overholder naturligvis alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tager ansvar for at skabe et aldeles sikkert og trygt miljø for både dig som kunde og for vores medarbejdere.

Nedenfor kan du se nogle af de tiltag, vi har implementeret i butikken for at passe på dig og hinanden, samt for at minimere risikoen for smittespredning.

  • MUNDBIND – alle skal bære mundbind når de opholder sig i butikken.
  • VISIR – vores personale anvender særlige værnemidler, som fx mundbind, ansigtsvisir og handsker hvor det er nødvendigt.
  • SPRIT – håndsprit står klar til brug i butikken. Desuden afsprittes alt synsprøveudstyr og andet udstyr mellem hver kunde.
  • GOD HÅNDHYGIEJNE – vi er ekstra opmærksomme på god håndhygiejne, og der er sæbe og vand til rådighed i butikken.
  • GRUNDIG RENGØRING – vi gør ekstra grundigt rent i butikken.
  • RENSNING AF STEL – hvert enkelt stel renses i rensemaskine, som desinficerer stellene, inden de prøves af næste kunde.

Vi henstiller til, at vores kunder efterlever alle vores retningslinjer, så vi sikrer både jeres og vores sikkerhed og sundhed og dermed fortsat hjælper med at bryde smittekæden.


 


 

Synundersökning för riskgrupper

EKSTRA TRYGHED FOR DIG SOM
TILHØRER EN RISIKOGRUPPE

Tilhører du en risikogruppe og har brug for at besøge os – eksempelvis for at få en synstest? Læs mere ved at klikke nedenfor.

Info for dig i risikogruppe

 


 

VI PASSER PÅ DIG OG DIN ØJENSUNDHED

Vi oplever lige nu, at der er mange, der har spørgsmål om deres øjensundhed på grund af Corona (covid-19). Derfor står vi i Profil Optik selvfølgelig klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, hvis du har brug for det. Hvis du oplever problemer med dit syn, dine briller eller dine kontaktlinser, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 41 88 47 48. Vil du læse mere om vores optikeres råd, kan du klikke på nedenstående links. Her kan du blandt andet læse, hvordan du bedst kan opretholde en god hygiejne i forbindelse med kontaktlinsebrug og brillebrug.

På gensyn i butikken.