Filtre

CARRERA BRILLER


Carrera briller kendetegnes ved det karakteristiske design, som i høj grad har medvirket til populariteten siden 1956. Det klassiske udtryk kombineret med flotte detaljer og farvekombinationer giver Carrera briller et fantastisk look.

Som brand signalerer Carrera en aktiv livsstil og forbindes ofte med sport og motorløb. Carrera er opkaldt efter det sagnomspundne mexicanske racerløb, Carrera Panamericana, og sloganet er da også ”Racing since 1956”.

Her får du smarte briller, hvor der er kælet for detaljer og udtryk. Når du bærer Carrera briller, viser du, at du ikke er bange for at vise, hvad du mener, og hvem du er. Samtidig understreger brillerne personlig elegance og stil i verdensklasse.

  1. Carrera CARRERA 168/V 807 5317
    Carrera
    CARRERA 168/V 807 5317
    kr. 1.499 Stel pris
    Young

Find dine Carrera-briller

Bevæg dig ud i overhalingsbanen, og prøv Carreras briller, der er inspireret af det hæsblæsende Carrera Panamericana-ræs. Her finder du nogle af verdens førende præstationsbriller, som giver dig et pletfrit syn og et stilrent udtryk. Med brillerne fra Carrera kommer du aldrig bagud. Heller ikke i vores tempofyldte verden. Så prøv at navigere rundt i Profil Optiks gode udvalg af Carrera-briller – her er der god mulighed for at finde en model, der får din puls til at stige og din adrenalin til at suse.
 

Carreras klare startlinje

Carreras verdenskendte solbriller går helt tilbage til 1956’ernes Østrig, hvor Wilhelm Anger udviklede det første udkast til de ultrapopulære sportsbriller. Det var dog først i 1974, at de ikoniske briller fik deres lige så ikoniske navn. ’Carrera’ er spansk for tre tempofyldte ord: ’Løb’, ’ræs’ og ’karriere’. Og selvom ligheden mellem sportsbrillen og de tre spanske ord umiddelbart er slående, så er det dog ikke den endegyldige grund til navnet. 

’Carrera’ var også et væddeløb for sportsbiler, der tog plads i Mexico mellem år 1950 og 1954. ’Carrera Panamericana’ blev det kaldt og var verdens længste, hurtigste og farligste bilvæddeløb. Bilernes spejlblanke materialer, de højeffektive udformninger og ræsets umiskendelige vovemod udgjorde en inspirerende overlægger for, hvad Carrera kunne stå for. Og da Angers sportsbriller fik navn efter det intense væddeløb i 1974, var er ny konnotation til det tempofyldte ræs født.
 

Fuld fart over Carrera

Carreras ikoniske udformninger, banebrydende teknologi og trendsættende designs var i halvfjerdserne med til at sætte barren for, hvad man kunne forvente af sportsbriller. Mærket fik sit store gennembrud i 1974, hvor der blev indført udskiftelige glas på deres skibrille-varianter. Som populariteten steg, blev mærket mere og mere etableret i den intense sportsverden, som det var inspireret af. Carrera begyndte blandt andet i 1980'erne at sponsorere verdens ældste og mest prestigefyldte kapsejlads, America's Cup. 

Carrera har været et brand, der sidenhen har haft fingeren på diverse sportsatleters puls og stået for brillerne bag deres øre. I årenes løb har deres sportsbriller været en fast del af de Olympiske Lege, Formel 1, store cykelløb samt diverse skiløb og -hop rundt omkring i verden. Og Carrera ser ikke ud til at sænke farten. 

I mere end 60 år har mærket fungeret som en af verdens vigtigste, og mest vovede, producenter af sportsbriller. Men det betyder ikke, at almindelige mænd ikke også kan nyde godt af det. Hos Profil Optik kan du nemlig finde briller med styrke fra Carrera. Her er du altid sikret en brille, der kan stå i mod både vind og vejr, give dig det bedste udsyn og tilbyde dig usammenlignelig fart over feltet, når det kommer til brillernes innovative funktioner. Prøv Carrera allerede i dag – så kan du hurtigt forstå hvorfor, mærkets succeshistorierne stadig ræser derudaf. 
 

Carreras intense optyl

1964 blev en milepæl for Carrera, da Wilhelm Anger udviklede og patenterede 'Optyl'-materialet. Det var et kunststof, der kort og godt forbedrede komforten ved briller. Optyl har en minimal vægt, da det er lavet af en varmehærdet plast, som vejer 20 procent mindre end acetat. Allerede dér har materialet en skelsættende funktion. Samtidig er optyl-materialet elastisk, så det tilpasser sig til bæreren, hvilket giver en bedre og mere komfortabel oplevelse. Og som om, at det ikke var nok, så kan optyl reducere allergiske reaktioner samt afvise sved og kosmetik. 

Optyl er blevet Carreras populære varemærke, som giver brandet sine fjerlette stel, der kan tåle langt mere end acetat. Og her har Carrera igen fundet inspirationen i motorsporten. Stellet kan nemlig opvarmes, så det bliver tilpasset netop dit ansigt – og når det bliver kølet ned igen, så bliver din ansigtsform bibeholdt i brillen. Det gør, at du nemt kan tilpasse din brille til at køre dit eget løb.
 

Carrera briller, der kører derudaf

Selvom Carrera i begyndelsen designede sportsbriller til ekstreme livsstile, så kan helt almindelige mennesker i dag nyde godt af mærkets innovative materiale. Carrera har nemlig udviklet briller med styrker, der beror på samme holdbarhed og levetid, som de ikoniske sportsbriller. Derfor tager mærkets almindelige briller ikke fuldkommen afstand fra sportsverdenen. Med Carrera-briller vil du derfor få en stilren brille i dynamiske former, der er inspireret af sporten. Det giver dig en flot brille, der samtidig kan holde til, at du lever livet fuldt ud. 

Carreras briller med det ikoniske ”C”-monogram har både et design, håndværk og holdbarhed, der er i top – uden at gå på kompromis med, at brillen skal kunne tåle at blive brugt. Derfor er Carrera-briller til dem, der kan identificere sig med den aktive livsstil, og som vil have briller, der afspejler en eventyrlysten personlighed.
 

Find dit Carrera-brille-udtryk

I Profil Optiks brede udvalg af Carrera-briller kan du finde alt fra tynde stel og firkantede stel til markante briller og pompøse kollektioner. Vi har også briller, der strækker sig over nuancer som guld, rød og brun. Med briller fra Carrera kan du derfor sætte lidt mere farve på din dag og opleve fart over feltet, når det kommer til brilledesigns.