1.  

     

Lige nu kan du spare ekstra meget på vores nedsatte brillestel - helt op til 70%*. Også på vores lækre mærkevarestel - når du køber en komplet brille med styrke. Kom ind i en af vores 126 butikker landet over og find dit yndlingsstel.

DET PERFEKTE BRILLESTEL TIL DIG
Hos Profil Optik finder du kun kvalitetsstel. Stel lavet af acetat, som består af bl.a. bomuldsmasse og stel lavet af metal. Vi har også ultralette og allergivenlige stel lavet af titanium, carbon, træ og horn. Fælles for mange af vores stel er desuden, at de er håndlavede og ofte passerer 100 processer, før de lander i butikkerne. 

Læs mere om vores mærkevarer her

STYLELAB BY PROFIL OPTIK
Udover de mange forskellige mærker har vi naturligvis solbriller i forskellige farver, faconer og størrelser. Kort sagt, så har vi noget for enhver smag og pengepung. 
Skulle du få lyst til at prøve nogle af vores mange solbriller, inden du kommer ned i butikken, så kan du prøve dem virtuelt via vores app, Stylelab by Profil Optik. Er du fortsat i tvivl, så har vi uddannede stylister i alle butikker, som altid er behjælpelige med gode råd og vejledning.

Hent StyleLab by Profil Optik